Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Trei zile au rezistat. Noile autobuze Mercedes încep să fie vandalizate

Trei zile au rezistat. Noile autobuze Mercedes încep să fie vandalizate

Intrate în circulație prin Sibiu duminica trecută, în data de 1 mai, noile autobuze Mercedes-Benz au rezistat doar trei zile până să fie vandalizate de călători.

Imagini primite pe adresa redacției, realizate în cursul zilei de miercuri pe traseul 1, arată că salonul unui autobuz deja a fost mâzgălit cu o formă de grafitti. Dat fiind locul și poziția ”desenului”, acesta nu putea fi făcut decât de un călător.

Majoritatea autobuzelor Tursib sunt dotate cu camere de filmat, astfel încât autorul ar putea fi, cel puțin teoretic, identificat în baza imaginilor înregistrate. Reporterul Turnul Sfatului a cerut conducerii Tursib un punct de vedere pe această temă încă de joi dimineață. Din păcate, nu am primit niciun răspuns.

Cele 40 de autobuze Mercedes-Benz recent cumpărate de Primăria Sibiu au costat municipalitatea 77 de milioane de lei. Din pucnt de vedere al combustibilului utilizat, al consumului, dotărilor și facilităților pentru călători acestea reprezintă cele mai moderne autobuze care au circulat vreodată în Sibiu.

Citește și:

Noile autobuze albastre din Sibiu: 5 îmbunătățiri evidente și câteva detalii care nu ne plac

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

Emil

Acum 3 luni

Călător in tara vandalilor.
Raspunde

Dragos

Acum 3 luni

Aceasta este România prezentului - o țara populata de o specie cuvantatoare și puțin gânditoare, preocupata doar sa își umple stomacul și sa (se) distrugă cât de mult este posibil. Șansele ca aceasta populație sa evolueze, sunt aproape nule, orice efort s-a face. Vandalizarea unor autobuze este doar vârful aisbergului, problemele sunt mult mai profunde…
Raspunde

X

Acum 3 luni

Si dupa urlati toti ca vreti o tara ca afara, dar voi va purtati ca animalele. N-ai cum sa scoti nesimtirea din roman.
Raspunde

Sibianul vesel

Acum 3 luni

Si va dati seama oameni buni ca mai nou in Sibiu avem ,,Cartierul bunelor maniere"
Raspunde

Lucia

Acum 3 luni

Cu siguranta individul nu are gram de educatie si nici cum se castiga banul nu stie.
Raspunde

Popa

Acum 3 luni

Astea au fost facute de puberii fara educatie! Halal parinti au!
Raspunde

Gheorghe

Acum 3 luni

Este regretabil și revoltător ce se întâmplă. Se fac eforturi sa avem un oraș frumos și civilizat dar nu suntem pentru așa ceva. Întru totul de acord cu comentariul anterior.
Raspunde

Der Konig

Acum 3 luni

Unirea românilor și nivelarea conștiințelor și-a atins finalitatea dorită de frații de peste munți. Am ajuns o apă și un pământ.
Raspunde

D

Acum 3 luni

Vrem țară ca afară dar noi să rămânem niste medievali înapoiați
Raspunde

Popa

Acum 3 luni

Frate D, nu jigni medievalii! qEi stiau sa-si ocroteasca clocurile...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Leonard

Acum 3 luni

No Comment. Probabil că este un frustrat de pe alte meleaguri altfel nu îmi explic atitudinea și nesimțirea de care dă dovadă. Sunt 100% sigur că nimeni nu va lua nici o măsură. Din punct de vedere al educației Clujul și alte orașe din România sunt peste Sibiu.
Raspunde

Popa

Acum 3 luni

Si Brasovul!

Raspunde

Hmm

Acum 3 luni

Buna ziua, am gasit o solutie la problema dvs! Mutati-va unde va simtiti mai bine :) Nu va obliga nimeni sa stati in Sibiu.
Raspunde

Simona

Acum 3 luni

Sunt dotate cu camere web. Sancționat autorul faptei, e simplu!
Raspunde

Nicolae

Acum 3 luni

La fel si cu construcțiile de drumuri vedeți ce bazaconii de figurine au mai făcut de ramîi mască cu proiectele de drumuri si mai mult nu sa schimbat nici canalizarea pe care se spune ca nu mai sunt fonduri ,acum asfaltează si la anul viitor sparge din nou si schimbă canalizarea că de 40 de ani nu sau făcut nimic pe str.Salajului din cartierul Strand.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus