Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Hermannstadt, finală pentru promovarea directă. Clujenii cheamă suporterii la stadion: ”De data asta n-aveți nicio scuză”

Hermannstadt, finală pentru promovarea directă. Clujenii cheamă suporterii la stadion: ”De data asta n-aveți nicio scuză”

Cu o victorie, astăzi, în meciul din deplasare cu U Cluj, AFC Hermannstadt își poate asigura promovarea directă în Liga 1.

Meciul începe de la ora 19.30, iar clujenii își pun la rândul lor toate speranțele în această partidă, fiind o adevărată finală pentru Liga 1.

”Marți, ora 19.30, ne vedem în tribună. De data asta n-aveți nicio scuză”, scrie pe un banner uriaș, prins de un pod în Mănăștur. ”Dacă U Cluj câștigă meciul de marți, 10 mai, de la ora 19.30, sezonul viitor clujenii vor juca în Liga 1”, anunță Șiri de Cluj înaintea meciului.

Înaintea acestei partide, AFC Hermannstadt se află pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu U Cluj, câte 57 de puncte.

Ocupanta primului loc, Petrolul Ploiești deja și-a asigurat matematic promovarea în prima ligă de fotbal după ce a învins ieri pe Concordia Chiajna, scor 2-0.

Doar primele două ocupante ale clasamentului vor promova direct, locurile 3 și 4 urmând să dispute partide de baraj cu locurile 14, respectiv 13 din play-out-ul Ligii 1, poziții ocupate acum de Dinamo București și Chindia Târgoviște.

În ultima etapă, Hermannstadt va juca împotriva CSA Steaua București, la Media, iar U Cluj la Chiajna, cu Concordia. Ambele partide se desfășoară sâmbătă, 14 mai.

Sursa foto: Știri de Cluj

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1687

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

FCUCV 1947

Acum 1 an

Toata tara asteapta revenirea celor mai mari ultrasi sibieni in elita fotbalistica. Asa, se vor auzi din nou legendarele refrene: SI-BIU-UUU și HOȚII HOȚII HOȚII!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus