Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
21°C

U Cluj-FC Hermannstadt 1 la 2. Victorie uriașă, Sibiul este cu un pas înapoi în Liga 1

U Cluj-FC Hermannstadt 1 la 2. Victorie uriașă, Sibiul este cu un pas înapoi în Liga 1

FC Hermannstadt a reușit o victorie mare în deplasare, pe stadionul Universității Cluj, scor 1-2.

În baza acestui rezultat, echipa Sibiului se află foarte aproape de o revenire în Liga 1.

Sibiul a început meciul cu multă maturitate, arătând experiență în meciurile importante, mai ales în fața unei galerii numeroase și gălăgioase. Imediat după start fotbaliștii conduși de Măldărășanu au reușit să taie elanul clujenilor și au luat inițiativa jocului, în special prin jocul de pase.

Golul a venit firesc, în minutul 14, Paraschiv înscriind cu capul după o lovitură liberă executată de Petrișor Petrescu. Replica gazdelor a întârziat să apară, astfel că la pauză sibienii au intrat la vestiare în avantaj.

Repriza a doua a început cu un U Cluj mai motivat, dar parcă neputincios. Clujenii nu au arătat creativitate, deși au avut dorință. De partea cealaltă, sibienii au schimbat rolurile și s-au bazat pe contraatac, așteptând adversarii să iasă în față. În aceste condiții, ocaziile mai mari tot Sibiul le-a avut. A fost, mai întâi, Bejan, care a ratat din câțiva metri. Nu a iertat însă Alhassan, în minutul 64, care a marcat dintr-o pasă de gol primită de la Buhacianu, intrat de puțin timp în teren. La 2-0 parcă U Cluj a făcut apel la ultimele rezerve și a redus repede din dezavantaj prin Florin Ilie, în minutul 72.

Finalul de meci a fost mai încins, cu nervi, risipă de energie și încrâncenare. Însă tot Hermannstadt a avut inițiativa și a ținut mingea departe de poarta lui Iliev. Fanii clujeni și-au împins favoriții de la spate până în ultima secundă, de multe ori arătând mai multă inițiativă decât fotbaliștii lor. Nu a fost de ajuns, Sibiu impunându-se și fiind acum favorită să promoveze direct în Liga 1.

În ultima etapă, programată sâmbătă, FC Hermannstadt nu trebuie să piardă în fața CSA Steaua și promovează direct în Liga 1.

Echipe de start:

U Cluj: Gorcea - Roberto Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu - Ciobanu, Balgiu, Romario Pires, Ely Fernandes - Tescan - Boiciuc

Hermannstadt: Iliev - Pantea, Bejan, Stoica, Opruț - Sota, Alhassan, Biceanu - Petrescu, Paraschiv, Oroian

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Canaris

Acum 1 lună

Bine, bă!!! Echipa asta chiar a jucat ceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus