Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Actualizare Un deţinut condamnat la 23 de ani de închisoare a evadat dintr-un spital din București, îmbrăcat în pantaloni scurţi şi halat alb

Actualizare Un deţinut condamnat la 23 de ani de închisoare a evadat dintr-un spital din București, îmbrăcat în pantaloni scurţi şi halat alb

Un deţinut condamnat la 23 ani închisoare pentru tâlhărie a evadat din Spitalul "Bagdasar Arseni" din București, unde era la internat pentru investigaţii medicale, fugarul fiind îmbrăcat în pantaloni scurţi şi halat alb.

Actualizare Bărbatul a fost prins de autorități miercuri în zona fostei Piețe Matache din București, potrivit Poliției. El a fost capturat de o echipă de la Administrația Națională a Penitenciarelor, scrie G4Media

Știre inițială. Penitenciarul Rahova a anunţat că, miercuri dimineaţa, deţinutul Adrian Constantin Dincă, de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani şi 10 luni pentru tâlhărie calificată, clasat în regim maximă siguranţă, a părăsit Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti, unde se afla internat pentru investigaţii medicale.

La momentul evadării, deţinutul era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb şi mască chirurgicală şi purta adidaşi de culoare neagră cu talpă albă.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea secţiilor 15 şi 26 Poliţie, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secţia Urmăriri din cadrul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, precizează sursa citată.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele procedurii evenimentului.

Părăsirea de sub escortă fără autorizare este asimilată evadării şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Penitenciarul anunţă că, pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, oamenii pot apela la numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Bucureşti - Rahova, la numărul de telefon: 021/420 0810, 0752.090.229. 

foto G4Media

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 6 luni

Cadru medical in halat si pantaloni scurti...halal politisti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus