Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Eric de Oliveira anunță înființarea unei echipe noi la Mediaș. ”Din ce știu, a fost înființată o nouă echipă”

Eric de Oliveira anunță înființarea unei echipe noi la Mediaș. ”Din ce știu, a fost înființată o nouă echipă”

Fostul jucător al echipei Gaz Metan Mediaș, Eric de Oliveira, susține că există un proiect prin care se dorește reconstruirea de la zero a clubului.

”Din ce-am înțeles, a fost înființată o nouă echipă, însă așteptăm și comunicatul oficial. Bineînțeles, dacă aș putea să recuperăm stema, numele, culorile clubului, m-aș alătura proiectului. Ne confruntăm cu realitatea, trebuie să trecem prin ligile inferioare, Liga a 4-a, a 3-a, pentru a reveni în prima divizie”, a declarat Eric pentru Playsport.

Gaz Metan a câștigat în ultima etapă, la Mediaș, în fața Academicii Clinceni, scor 4-3, și au obținut primele puncte pe teren. Totuși, acestea vor fi scăzute din minusul de peste 30 pe care îl au deja.

”Cu cine să vin lângă echipă în ligile inferioare? Problema este de datorii. Trebuie bani ca să revii. Este greu, pentru că sunt datorii de plătit”, a explicat Eric motivul pentru care cel mai probabil, echipa, în această formă, nu va putea evalua în eșalonul secund.

Sursa foto: Facebook / Eric de Oliveira

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1212

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus