Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
15°C

187.000 de persoane cu febră „izolate şi sub îngrijiri” și şase morţi în Coreea de Nord

187.000 de persoane cu febră „izolate şi sub îngrijiri” și şase morţi în Coreea de Nord

Peste 187.000 de persoane cu febră sunt "izolate şi sub îngrijiri" în Coreea de Nord, a anunţat vineri media de stat KCNA, la o zi după dezvăluirea primului caz oficial de coronavirus din ţară, notează AFP, citat de Agerpres.

"În prezent, până la 187.800 de persoane sunt izolate şi sub îngrijiri", a afirmat agenţia oficială de presă, precizând că şase persoane febrile au murit, dintre care una testată pozitiv la varianta Omicron. "O febră a cărei cauză nu a putut fi identificată s-a răspândit exploziv în toată ţara de la sfârşitul lunii aprilie", a adăugat KCNA. 

Coreea de Nord a anunţat joi primul caz de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemiei. 

"A avut loc cel mai mare incident de urgenţă în ţară, cu o gaură în frontul nostru de carantină de urgenţă care a fost păstrat în siguranţă în ultimii doi ani şi trei luni, din februarie 2020", scrie presa de stat, care vorbeşte despre "o urgenţă naţională gravă".

foto depositphotos.com

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 237

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus