Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un trunchi de copac, într-o pădure din Jina

Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un trunchi de copac, într-o pădure din Jina

Un bărbat de 50 de ani este în stare gravă și este resuscitat în aceste momente de salvatorii sibieni, după ce a fost prins sub un trunchi de copac, într-o pădure de la ieșirea din Jina.

Actualizare. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, salvatorii declarând decesul acestuia, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Știre inițială. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD cu medic, pentru a acorda îngrijiri medicale bărbatului.

Salvatorii l-au extras de sub trunchiul de copac, în stop cardio-respirator. La acest moment se aplică manevre de resuscitare și de asemenea a fost prealertat elicopterul SMURD, anunță sg.maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Intervenția este în dinamică.

pompieri trunchi copac padurepompieri trunchi copac padure

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Trotineta

Acum 1 an

Se mai răzbună și pădurea câteodată…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus