Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Copiii dispăruți din Copșa Mică au fost găsiți de poliție

Copiii dispăruți din Copșa Mică au fost găsiți de poliție

Actualizare. Din fericire, politiștii din cadrul Poliției Orașului Copsa Mică i-au găsit, în urmă cu câteva minute, pe cei doi minori in localitatea Axente Sever. În perioada cât au lipsit nu au fost victime ale vreunei infracțiuni, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Surse apropiate de caz spun că părinții băieților ar fi alcoolici, iar cei doi nu sunt la primul gest de acest fel.

Știre inițială.

Poliţiştii sibieni caută doi minori, în vârstă de 7 și 11 ani, din Copșa Mică, care au plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Sesizarea a fost făcută de tatăl unuia dintre băieți, aseară, în jurul orei 23:30. Bărbatul spune că fiul său minor, în vârstă de 11 ani, BURCEA MARIUS ADRIAN, împreună cu nepotul său în vârstă de 7 ani, BURCEA RAUL IOAN, ambii având același domiciliu, au plecat în jurul orei 13:00 de acasă spre un magazin din localitate, fără a mai reveni.

BURCEA MARIUS ADRIAN, 11 ani

Semnalmente: 120 cm înălțime, 25 kg, păr brunet, ochi căprui

La data plecării de acasă purta un tricou galben cu un desen rotund în partea din față, blugi albaștri și încălțăminte sport neagră.

Nu se cunosc semne particulare.

burcea marius adrian

BURCEA RAUL IOAN, 7 ani

Semnalmente: 100 cm înălțime, 15 kg, păr șaten, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate sau eventualele semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești minori sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

burcea raul ioan

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus