Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

De azi suntem mai APProape de voi

De azi suntem mai APProape de voi

Astăzi facem un nou pas înainte în transformarea digitală a celui mai bun ziar sibian și lansăm un nou produs, aplicația TS App  (link pentru mobil).

În ultimul an de zile, 88.6% dintre cititorii Turnul Sfatului au citit articolele, anchetele, reportajele și interviurile realizate de reporterii ziarului nostru de pe mobil.

Telefonul a devenit o extensie a mâinii, fiind astăzi cu adevărat indispensabil fiecăruia dintre noi. Cu telefonul ne plătim facturile, scoatem bani de la bancomat, ne îndeplinim sarcinile de servici, păstrăm legătura cu prietenii și, nu în ultimul rând, ne luăm informațiile de care avem nevoie.

Meșterită de Eventya

În ultimele luni am lucrat cot la cot cu colegii de la Eventya pentru a crea un serviciu cât se poate de util cititorilor ziarului Turnul Sfatului, o aplicație de mobil, pentru a avea și mai la îndemână informațiile oferite de echipa noastră.

Utilizatorii aplicației vor primi notificări de fiecare dată când se întâmplă ceva important, precum și un rezumat cu cele mai importante subiecte ale zilei. La instalare vă recomandăm să dați permisiune notificărilor și să vă faceți cont pe aplicație pentru a beneficia de toate funcționalitățile. Contul se verifică și prin confirmare pe telefonul mobil, pentru că va fi util următoarei funcționalități. 

Cu adevărat mai APProape. Semnalați-ne știri!

Pe lângă fluxul de știri care se regăsește și pe portalul www.turnulsfatului.ro, aplicația vine cu o funcționalitate pe care ne-o dorim de mult timp, un modul de sesizări asemănător cu cel din aplicația Sibiu City App. Acest modul de sesizări ne permite să fim mai aproape de voi, cititorii noștri, și să vă aducem exact informațiile pe care le doriți.

Dacă vreți să ne semnalați o știre în desfășurare sau aveți o informație care are nevoie de verificări suplimentare, folosiți cu încredere modulul de sesizări iar noi vom pune toate întrebările necesare, autorităților sau celor implicați în subiectul furnizat, pentru a prezenta publicului larg subiectul.

Mai multe variante de a citi ziarul

Aplicația TS App este structurată pe domenii, astfel încât puteți alege știrile pe care doriți să le citiți iar în fiecare zi veți primi prin notificare un rezumat al celor mai importante subiecte din ziua respectivă.

Ne dorim să vă oferim cât mai multe posibilități de a fi la curent cu știrile importante din Sibiu, fie că doriți să le citiți pe calculator, pe aplicația TS App, pe varianta de mobil și tabletă a site-ului sau prin notificări și rezumate.

Tot pentru a veni în întâmpinarea cititorilor am implementat și un modul de notificări pe calculator, la care vă puteți abona accesând varianta desktop a site-ului, modul prin care transmitem, în fiecare zi, informații despre subiectele importante ale zilei.

TS App poate fi descărcată din App Store și Google Play începând de astăzi. De astăzi suntem mai APProape!

Redacția

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cercetasii

Acum 1 an

deschide https://tsfatului.app.link/download de pe telefonul mobil ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus