Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
28°C

Rușii spun că vor produce Dacia Duster sub marca Lada

Rușii spun că vor produce Dacia Duster sub marca Lada

Dacia Duster va fi produsă în Rusia sub marca Lada, în urma unei noi înțelegeri cu Renault, susțin autoritățile rusești.

”Aș dori să anunț posibilitatea producerii mașinilor Renault Duster la Avtovaz, sub marca Lada. S-a ajuns la un acord în acest sens cu Renault”, a anunțat Denis Pak, director în cadrul Ministerului Industriei și Comerțului din Rusia, la o televiziune citată de agenția de presă Tass.

Potrivit lui Pak, mașinile vor fi produse în fabrica din Togliatti, orașul rusesc în care își are sediul principal grupul Avtovaz, producătorul mașinilor sub marca Lada. 

La finele lunii aprilie, autoritățile din Rusia anunțau că Renault a transferat participația de 68% în cadrul Avtovaz unui institut de cercetare rusesc, contra unei sume simbolice de o rublă, cu condiția răscumpărării acestei participații într-un termen de cinci sau șase ani. Potrivit lui Denis Pak, această opțiune a grupului francez a fost menținută.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 596

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus