Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Baschetbaliștii sibieni îi felicită pe sportivii de la FC Hermannstadt pentru promovare

Baschetbaliștii sibieni îi felicită pe sportivii de la FC Hermannstadt pentru promovare

BC CSU Sibiu îi felicită pe fotbaliștii de la FC Hermannstadt pentru promovarea în Liga 1, într-o postare pe Facebook.

Pe pagina de Facebook a echipei galben-albastre, FC Hermannstadt a primit o postare specială, în care sportivii sunt lăudați pentru realizarea din weekend.

„Sportul sibian poate nu a avut cel mai simplu an, dar stim sigur că atunci când depui toate eforturile, priceperea și dorința, rezultatele vor apărea! Felicitări, FC Hermannstadt pentru promovarea în Liga 1 la fotbal! Vă dorim cât mai multe succese!”, au postat reprezentanții lui BC CSU Sibiu, alături de hashtag-ul #haifchermannstadt.

Vă reamintim că FC Hermannstadt a promovat în Liga 1 duminică, după meciul disputat pe stadionul din Mediaș împotriva celor de la Steaua București. Partida s-a încheiat cu scorul 0-0.

Citește și FOTO VIDEO Cum a fost la meciul în care FC Hermannstadt a promovat în Liga 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus