Vineri,
01.07.2022
Thunderstorm
Acum
23°C

FOTO Pompierii sibieni au simulat un incendiu la Teatrul Național Radu Stanca

FOTO Pompierii sibieni au simulat un incendiu la Teatrul Național Radu Stanca

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au deplasat astăzi cu autospeciale la Teatrul Național Radu Stanca, pentru a desfășura un exercițiu.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în sala de spectacole a Teatrului Național. Personalul din cadrul teatrului (peste 20 persoane) s-a autoevacuat, conform planurilor de apărare împotriva incendiilor, în locurile de adunare stabilite în regulamentele interioare, înainte de sosirea forțelor. Trei persoane au fost surprinse de izbucnirea incendiului în sala de spectacole și au fost evacuate, în siguranță, de salvatorii sibieni. Acestea au fost evaluate medical și au primit îngrijiri medicale la fața locului de către personalul specializat.

La exercițiu au participat peste 25 de pompieri militari și paramedici cu cinci autospeciale (stingere cu apă și spumă, descarcerare și de asistență medicală specializată).

pompieri sală tnrs

Știre inițială. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, la exercițiul de la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu participă pompierii militari ai Detașamentului Sibiu cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD.

„În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate, pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente în cazul producerii unei situații de urgență”, transmite sg. maj. Andreea Ștefan.

autospecială isu pompieripompieri isu radu stanca teatrupompieri isu radu stanca teatrupompieri autospecială isupompieri isu radu stanca teatrupompieri isu radu stanca teatrupompieri isu radu stanca teatru autospecială înălțime

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus