Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
20°C

ULBS, la turneul final al Campionatului Național Universitar de fotbal. Meciuri cu echipele universităților din București, Iași, Timișoara, Petroșani și Oradea

ULBS, la turneul final al Campionatului Național Universitar de fotbal. Meciuri cu echipele universităților din București, Iași, Timișoara, Petroșani și Oradea

Turneul final național universitar la fotbal se reia în acest an după o pauză de doi ani. În 2019 se desfășura ultima ediție Campionatului Național Universitar al României la Fotbal, iar pandemia de Covid a oprit jocurile.

Competiția se va desfășura în zilele de 19-22 mai 2022, pe terenurile de fotbal ale Universității și Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”, relatează Infooradea.ro.

Ca o reminiscență a pandemiei, tragerea la sorți a celor două grupe a fost făcută de reprezentanții celor șase echipe participante, live, în sistem on-line.

Astfel, în prima zi a competiției, joi, 19 mai 2022, de la ora 17:00, echipa Universității de Vest din Timișoara va întâlni echipa din Petroșani, iar lotul Universității din Oradea va juca împotriva celui de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

În cea de-a doua zi a turneului, de la ora 11:00, Universitatea de Vest din Timișoara va juca cu Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, în timp ce gazdele se vor întâlni cu echipa Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

Sâmbătă, 21 mai 2022, în ultima zi a calificărilor, se vor întâlni pe teren Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași cu Universitatea din Petroșani, respectiv lotul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București cu Universitatea „Lucian Blaga”.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 440

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus