Sâmbătă,
08.10.2022
Ceata
Acum
7°C

Ce facem în weekend? Mergem la concert Subcarpați și ecologizăm traseele din Păltiniș

Ce facem în weekend? Mergem la concert Subcarpați și ecologizăm traseele din Păltiniș

În acest weekend, la Sibiu vor avea loc mai multe evenimente la care suntem invitați să participăm. Mergem la concert Subcarpați, ecologizăm traseele din Păltiniș, participăm la ateliere creative, iar cluburile din oraș ne-au pregătit mai multe petreceri speciale.

Vineri, 20 mai

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 18, Asociația CreativAct ne invită să participăm la o seară de vin și pictură, găzduită de Ingenius Hub. Mai multe detalii găsiți aici.

Teatrul Național Radu Stanca ne invită, de la ora 19, la piesa de teatru Faust, care se va juca la Fabrica de Cultură. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 22, Cotton Pub ne invită să petrecem finalul de săptămână alături de Marko Glass și Aqila Atak. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la aceeași oră, și la Summer Breeze suntem invitați să ne distrăm alături de DJ Roberto.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Focul viu”,  „Morbius”, „Unde este Anne Frank” sau „Downton Abbey: O Noua Era” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 21 mai

De la ora 9, începe Criteriul Primăverii, competiție gratuită adresată amatorilor de ciclism și nu numai. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 10, suntem invitați la un Brunch la Bazna. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

De la ora 11, Teatrul Gong ne invită la Atelierul de creat povești Dragonul meu cu Diana Ribana.

La Cotton Pub, de la ora 22, suntem invitați să petrecem alături de Liviu Vârciu

Tot în acest final de săptămână, se dă startul petrecerilor la Backyard. Mai multe detalii găsiți aici.

La Muzeul Astra, de la ora 19, are loc un concert al Trupei Subcarpați, iar în timpul zilei, între orele 12-18 au loc mai multe ateliere creative.

Duminică, 22 mai

De la ora 10, suntem invitați la o acțiune de ecologizare la Păltiniș. Punctul de întâlnire este telescaunul Oncești.

De la ora 18:30, la Alma Vii se va inaugura o cooperativă cu gastronomie locală care se va transforma într-un viitor punct gastronomic local. Mai multe detalii găsiți aici.

Spectacolul „Puricele în ureche”  se joacă de la ora 19 la Teatrul Național Radu Stanca.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus