Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
18°C

Tursib introduce un nou traseu pentru elevi: din cartierul Zăvoi până la Colegiul Goga

Tursib introduce un nou traseu pentru elevi: din cartierul Zăvoi până la Colegiul Goga

Începând de luni, 23 mai, itinerariul şi programul de circulaţie al traseului E1 Magnolia – Colegiul Octavian Goga se va modifica ȋn sensul că la cursa cu plecare din Magnolia la ora 7 :16, acesta nu va mai trece prin cartierul Zăvoi. Pentru asigurarea transportului elevilor din cartierul Zăvoi, reprezentanții Tursib anunță că vor introduce un nou traseu E8 Zăvoi – Şcoala Regina Maria – Colegiul Naţional Octavian Goga.

Noul traseu va avea plecarea la ora 7:16 din staţia Zăvoi 1 pe următorul itinerar:

Zăvoi – strada Gh. Asachi – Piaţa Iancu de Hunedoara – strada E.A. Bielts – Şos. Alba Iulia – strada V. Cârlova – strada Transilvaniei – Bd. Victoriei – str. Av. Ilie Măcelaru – str. Emil Cioran – Piaţa Unirii – strada A. Şaguna

„Ȋncurajăm toţi elevii să folosească traseele dedicate lor, pentru a evita aglomeraţia din celelalte mijloace de transport ȋn comun. Programul modificat ȋl veţi putea găsi pe site-ul Tursib precum şi ȋn toate staţiile de pe autobuz”, transmit reprezentanții Tursib pe pagina de facebook.

Schimbări pe traseele 112 și 116

Totodată,  începând de luni, 23 mai, până la finalizarea lucrărilor la podul de pe Şos. Alba Iulia, se vor modifica orele de plecare din capetele de linie ale autobuzelor de pe traseele profesionale 112 IRMES – SC CONTINENTAL şi 116 Valea Aurie – SC CONTINENTAL după cum urmează:

Pe traseul 112:

- în sensul de mers spre SC CONTINENTAL, plecarea din capătul de linie IRMES de la ora 14 :10 se modifică. Se va pleca la ora 13 :55.

Pe traseul 116:

- în sensul de mers spre SC CONTINENTAL, plecarea din capătul de linie VALEA AURIE de la ora 14 :20 se modifică. Se va pleca la ora 14 :10.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Clau

Acum 1 lună

Tursib chiar va bateți joc de copii care merg la școală și în alte cartiere. Nu numai Goga, Lazăr și Brukenthal sunt scoli în Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus