Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cătălin Drulă și-a lansat, oficial, candidatura pentru șefia USR

Cătălin Drulă și-a lansat, oficial, candidatura pentru șefia USR
Cătălin Drulă și-a anunțat, oficial, candidatura pentru președinția USR. Acesta susține că este un om al faptelor, că vorbește deshis, critică des și laudă la fel. De asemenea, precizează că USR este cel mai mare partid de opoziție și are nevoie de o mână fermă care să-l reorganizeze. Vă prezentăm mai jos, integral, mesajul postat de Cătălin Drulă. Totodată, întreg programul propus de drulă în cadrul candidaturii sale, promisiunile și bilanțurile precizate le puteți citi AICI.
 
 
„Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru președinția USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri.
Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta.
USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre.
În acești ani am învățat că politica este un joc de echipă. Vedetismul și politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democrația nu poate funcționa fără încredere, respect și delegare.
Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de a fi liderul acestei construcții frumoase, ce poartă numele USR.
Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci.
Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri”, scrie acesta pe pagina de facebook. 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Viviana Poalenbrau

Acum 1 an

Oamenii noștri minunați, speranța și dragostea noastră! Am asa un vibe bun cand vine vorba de Catalin! Legea trebuie schimbată pentru că USR sa facă guvernul chiar dacă nu intră în parlament! Avem cu cine vota!

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mulți au fost, Drula a rămas.

Raspunde

Claus

Acum 1 an

Go on Drulă,s a vazut cum au luat o santierele din loc odata cu el la transporturi,sa ne amintim cum rupea Razvan Cuc,contracte ca el face si drege,si dormea pe el,cum a venit Drulă,cum drumul Craiova Pitesti,n a ramas la stadiul de borduri puse in campanie de Olguta si Dragnea,s a dat unui constructor serios,apoi Sibiu Pitesti,apoi achizitie de trenuri moderne,ca se deschid acum loturi de drum de catre Grindeanu?Pai fara Drulă Grindeanu muta bordurile in porumb la Slatina...Votez USR si Drulă.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus