Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Drulă: Coaliţia sărăciei se întâlneşte ca să schimbe sistemul de impozite. Iohannis are ocazia să urmărească cu atenţie şi îngrijorare

Drulă: Coaliţia sărăciei se întâlneşte ca să schimbe sistemul de impozite. Iohannis are ocazia să urmărească cu atenţie şi îngrijorare

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, afirmă că şeful statului, Klaus Iohannis, are, în sfârşit, "ocazia să urmărească cu atenţie şi îngrijorare", în contextul informaţiilor conform cărora, luni, coaliţia se întâlneşte pentru a discuta schimbarea sistemului de impozite.

"Coaliţia sărăciei se întâlneşte astăzi ca să schimbe sistemul de impozite. Dacă o singură taxă creşte, guvernul securisto-socialist trebuie să-şi dea demisia. În sfârşit, Iohannis are ocazia să urmărească cu atenţie şi îngrijorare şi să trimită acasă acest Executiv al falimentului", a scris Drulă, luni, pe Facebook, citat de Agerpres.

Liderii partidelor din coaliţia de guvernare se vor reuni într-o şedinţă, la ora 18,00, pentru a discuta despre noile măsuri fiscale pe care ar urma să le ia Guvernul, au informat surse politice.

Potrivit surselor citate, liderii PSD, PNL şi UDMR ar urma să discute la şedinţa care va avea loc la Palatul Victoria despre oportunitatea introducerii impozitului progresiv, dar şi despre un nou pachet de măsuri economice pentru companii, care să intre în vigoare în a doua parte a acestui an. 

foto Catalin Drulă/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus