Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Locul 1, burse de studiu și mențiuni speciale pentru micile balerine de la Sibiu, la o competiție importantă din Italia

Locul 1, burse de studiu și mențiuni speciale pentru micile balerine de la Sibiu, la o competiție importantă din Italia

Balerinele Școlii de Balet Arabesque din Sibiu au avut rezultate impresionante la o importantă competiție din Italia – este vorba despre a 22-a ediție „The Youth Dance Award of the city of Sanremo”, organizată la Teatrul ARISTON, din orașul Sanremo.

Fetițele au între 8 si 16 ani și fac balet la Sibiu de aproximativ 3-4 ani. În weekend-ul care tocmai a trecut, tinerele dansatoare au reprezentat orașul nostru la competiția cu tradiție la nivel internațional, reușind sub îndrumarea profesoarei lor - Ramona Palade - să obțină premii, la diferite categorii de concurs.

„Reușita balerinelor are în spate multă muncă și reprezintă rezultatul unui efort continuu, susținut de o echipă dedicată și profesionistă, coordonată de Ramona Palade, fostă balerină, actualmente coordonator artistic al Teatrului de Balet Sibiu. Alături au fost și părinții care au înțeles că performanța și recunoașterea prin premii a copiilor lor sunt o consecință a unui parteneriat constant și serios pe care îl au cu aceștia”, arată reprezentanții școlii de balet.

Lavinia Boghian, Maria Blaga, Maria Elena Masan, Elena Luanna Puia, Ana Maria Ciobanu, Alesia Sofia Chiujdea, Isabel Stoica, Natalia Oprica, Ana Ștefănescu, Teodora Sfercoci, Ioana Niță, Tania Maria Ploia, Sara Gorun și Irina Damian au luat locul 1 la categoria dans de caracter, cu dansul de grup TARANTELLA, un dans popular Italian.

Balerina Isabel Stoica a luat o mențiune specială la categoria junior clasic, în timp ce Ana Ștefănescu, Ioana Niță și Irina Damian au primit burse de studiu oferită de Școala Pro Ballet, în Croația.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus