Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
27°C

Mașini ale poliției, prefecturii și Direcției Silvice Vrancea, puse sub sechestru de un samsar de păduri

Mașini ale poliției, prefecturii și Direcției Silvice Vrancea, puse sub sechestru de un samsar de păduri

Un cunoscut samsar de terenuri și păduri din Vrancea a obținut sechestru pe toate autoturismele din dotarea Prefecturii Vrancea și din dotarea Direcției Silvice Vrancea, în cadrul unui proces de retrocedare a unei suprafețe de pădure în instanță, potrivit declarațiilor oficiale citat de G4Media. În plus, el ar fi obținut și sechestrarea unor mașini de filaj și operațiuni speciale ale Ministerului Afacerilor Interne, potrivit informațiilor G4Media. Acum, prefectul județului cere anchetă pentru a se afla cine a transmis, oficial, date executorului, despre mașinile pe care să se pună sechestru.

Maricel Cosor este un cunoscut cumpărător de drepturi litigioase din Vrancea. El a tranzacționat, de-a lungul timpului, drepturi litigioase de la moștenitorii legali ai foștilor latifundiari din regiune, precum urmașii boierilor Apostoleanu, Lahovary sau Gussi.

Cosor a revendicat, de-a lungul timpului, zeci de mii de hectare de pădure, dar și importante clădiri, atât în județul Vrancea, cât și în București și chiar Parcul Municipal din Adjud. Are numeroase litigii cu Comisia de Fond Funciar din Vrancea, fiind văzut des în instanțele din Vrancea și Galați.

El a fost în atenția procurorilor în 2020, când a accidentat mortal un biciclist care circula pe marginea drumului. Dosarul a fost clasat de procurorii vrânceni pe motiv că biciclistul era sub influența băuturilor alcoolice.

Maricel Cosor a declarat pentru G4Media că sechestrul conturilor și a autoturismelor instituțiilor este ”o victorie repurtată” de el. Totodată, a declarat că dosarul accidentului mortal a fost clasat.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 857

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Prefectul se preface ca nu stie cum a fost inscaunat si ca infractorii romani opereaza mana in mana cu politia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus