Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

EU Green Week 2022 are loc la Sibiu în perioada 30 mai – 5 iunie

EU Green Week 2022 are loc la Sibiu în perioada 30 mai – 5 iunie

În perioada 30 mai – 5 iunie la Sibiu are loc EU Green Week 2022 un eveniment organizat de Direcția Generală pentru Mediu a Comisiei Europene în parteneriat cu Asociația Green Future Lab ca partener organizator.

Alături de orașe din întreaga Europă, Sibiul devine un exponent al acestui eveniment de anvergură. Săptămâna Verdereprezintă un eveniment cheie în calendarul politicii de mediu a UE, și o oportunitate unică de a dezbate strategia europeană de mediu cu factorii de decizie politică, ecologiști de top și reprezentanți ai mediului academic.

Ediția din acest an se concentrează pe Pactul Verde European - strategia de creștere durabilă și transformatoare a UE pentru o Europă eficientă din punct de vedere al resurselor și neutră din punct de vedere climatic până în 2050.

Evenimentul se deschide pe 30 mai și va aduce în centrul atenției trei aspecte importante ale transformării: economia circulară, zero poluare și biodiversitatea. Pe parcursul săptămânii, vor fi organizate patru evenimente în format fizic, în mai multe locații de pe raza orașului Sibiu: Piața Mare, Promenada Sibiu, Shopping City Sibiu și Complexul Național Muzeal ASTRA.

Asociația Green Future Lab, împreună cu partenerii săi, vor organiza în cadrul EU Geen Week ateliere și competiții dedicate copiilor, în vederea creșterii gradului de conștientizare a problemelor de mediu.

Green Future Lab este beneficiar în cadrul proiectului POCU/449/4/16/126615, „Laboratorul antreprenorilor sociali din Regiunea Centru”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus