Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste un milion de lei: Cea mai importantă stradă din Cisnădie intră în reabilitare

Peste un milion de lei: Cea mai importantă stradă din Cisnădie intră în reabilitare

Peste un milion de lei urmează să fie cheltuiți pentru modernizarea Străzii Măgura din Cisnădie. Primăria a scos la licitație un contract care prevede lucrări de reabilitare și modernizare a celei mai importante străzi din oraș.

Potrivit licitației, modernizarea străzii Măgura presupune următoare lucrări de bază: demontarea conductorului rețelei aeriene existente, demontarea stâlpilor rețelei aeriene, demontarea tuturor branșamentelor electrice aeriene existente în zonă, montarea unor rețele subterane pe domeniu public, pe străzile principale, montarea de instalații subterane.

Proiectul „Reabilitare, modernizare și iluminat public, strada Măgurii din orașul Cisnădie, județul Sibiu” presupune  îngroparea tuturor rețelelor aeriene și refacerea branșamentelor consumatorilor existenți de pe această stradă, prin cablaj metropolitan. De asemenea, pe strada Măgurii vor avea loc lucrări de apă-canal, prin „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov”, proiect al Apă Canal Sibiu S.A.

„După finalizarea lucrărilor mai sus menționate, vom reabilita strada cu asfalt, modernizare care sperăm să fie finanțată prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, deoarece strada Măgurii este inclusă în pachetul de străzi nr. 1 depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.  Dragi cetățeni, pe această cale doresc să fac un apel la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, deoarece după disconfort și deranj ne vom bucura de una dintre cele mai frumoase străzi din Cisnădie”, a transmis Gheorghe Huja, primarul din Cisnădie pe pagina sa de Facebook.

Lista lucrărilor va fi realizată  în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani. Valoarea totală estimata este de 1.241.052.78 lei.  În data de 12 decembrie  2022 a fost stabilit termenul limită de depunere a ofertelor de către firmele interesate, iar data de deschidere a ofertelor este 20 iunie 2022.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Dragos

Acum 1 an

Este incredibil acest primar, un analfabetism orgnizatoric atat de mare nu am vazut niciunde...! Deci, in loc sa faci de la bun-inceput lucrarile de infrastructura (ca bani aveai, la cate impozite strangi de la cei ce locuiesc in Arhitectilor si nu te deranjeaza pe tine, ci pe cei din Sibiu...) tu ai inceput prin a "infrumuseta" orasul cu copacei, floricele, luminite, fantani arteziene, cel mai mare brad de Craciun, samd, samd. Ce daca strazile sunt valurite, ce daca te ingrozesti cand ridici privirea si aproape ca nu mai vezi cerul din cauza cablurilor...important e ca ai ai fost tu inteligent si ai aplicat o strategie care acum nu va avea alt rezultat decat explozia cheltuielilor. Dar norocul tau este ca in Arhitectilor se construieste in continuare si ca oamenii de acolo nu au de ce sa se uite spre Cisnadie, ei vor ca Sibiul sa le ofere conditii. In concluzie: chiar daca nu te duce capul, daca ai noroc si votanti ignoranti - sansele sa ajung primar sunt maxime!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus