Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Azets, cea mai mare firmă de servicii contabile din Sibiu, susține colectarea selectivă a deșeurilor și educația ecologică

Azets, cea mai mare firmă de servicii contabile din Sibiu, susține colectarea selectivă a deșeurilor și educația ecologică

Pentru protejarea și menținerea unui mediu curat, compania Azets continuă să se implice în cele două inițiative organizate de Turnul Sfatului: „Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri” și „Ne jucăm și curățăm”.

Astfel, proiectul „Ne jucăm și curățăm”, desfășurat la nivel local, va avea loc pe data de 11 iunie în Sibiu, în zona Lacului lui  Binder, cartier Țiglari. Angajații Azets, alături de copiii lor și prietenii, vor participa la colectarea selectivă a deșeurilor, mai ales a celor de plastic. Copii vor învăța care este procesul corect de selectare al deșeurilor și vor face echipă cu părinții. Și de această dată, prietenii noștri PETrică, Tanti Rezi, BIOrel, Mărie-Hârtie și Miticlă se vor alătura proiectului și vor arăta copiilor, dar și adulților ce înseamnă colectarea selectivă a deșeurilor și ce se întâmplă cu ele după ce le aruncăm. Personajul preferat al copiilor, PETrică ne va fi aproape și în acest an, fapt ce ne bucură nespus. Am rămas la același personaj prietenos, PETrică, deoarece acesta reprezintă plasticul și se asociază cu inițiativa noastră organizată la nivel de grup.

Astfel, compania Azets s-a alăturat ONG-ului Plastic Oceans Europe și, în același timp, este implicată în mod activ în acțiuni de colectare a deșeurilor (de plastic) în toate țările în care Azets activează (Norvegia, Danemarca, Finlanda, Suedia, Estonia, Lituania și Regatul Unit). Pe data de 8 iunie, de Ziua Internațională a Oceanelor, la nivel de grup, se vor organiza mai multe inițiative care implică colectarea deșeurilor, în special a plasticului.

Asociația Azets a ales proiectul educațional „Blue Generations” al ONG-ului Plastic Oceans Europe pentru a le fi alături. Acest proiect își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la poluarea mediului și să inspire generațiile viitoare să protejeze planeta prin workshop-uri și discuții în cadrul școlilor din întreaga Europă.

Proiectul are ca focus conștientizarea efectelor poluante ale deșeurilor de orice fel. Totodată, am vrut să transmitem mesajul către noile generații pentru a nu asista la efecte devastatoare asupra plantei. Copiii sunt speranța pentru o planetă plastic free și pentru un viitor sustenabil, mesajul ajungând la ei mult mai repede prin intermediul tehnologiei și rețelelor sociale. Totodată, selectarea deșeurilor este mai accesibilă și se face mult mai ușor în zilele noastre.

Le mulțumim tuturor celor care au dat curs invitației noastre, mai ales angajaților Azets pentru implicare și pentru exemplul lor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

James

Acum 2 luni

Cea mai mare firma de conta cu cele mai mici salarii, asa-i? :))) Are un management penal!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus