Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Sală de sport nouă pentru Colegiul Pedagogic. Proiectul a fost scos la licitație

Sală de sport nouă pentru Colegiul Pedagogic. Proiectul a fost scos la licitație

Serviciul de Administrare a unităților de învățământ din Sibiu a scos la licitație „Proiectul de extindere și sală de sport la Colegiul Pedagogic din Sibiu”. Este vorba despre fazele preliminarii ale acestui proiect și anume realizarea studiului de fezabilitate. Valoarea estimată depășește 193.000 de lei, fiind finanțat cu fonduri din bugetul local. Termenul de realizare al acestui proiect este de șase luni din momentul semnării contractului.  

Citește și „Proiectele maratonului: Spațiu multifuncțional pentru elevi, în Colegiul Pedagogic”

A fost scos la licitație „Proiectul de extindere corp școală și sală de sport la Colegiul Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu”. Contractul este în faza preliminară, cea a studiului de fezabilitate. Proiectul este finanțat cu fonduri din bugetul local și se estimează a fi în valoare de 193.277.31 ron.

Potrivit caietului de sarcini, se urmărește obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor solicitate prin certificatul de urbanism și elaborarea studiului de fezabilitate. De asemenea, pentru realizarea sălii de sport se va lua în calcul studiile geotehnice, obținerea avizelor de mediu și studiile topografice. Se va urmări ca noua clădire să răspundă tuturor standardelor din punct de vedere al eficienței energetice și, de asemenea, va exista un scenariu de securitate la incendiu. Se vor realiza toate branșamentele necesare (racord canal, energie electrică, gaz, internet), dar și un sistem de antiefracție și supraveghere video.

Potrivit caietului de sarcini, din momentul semnării contractului, toate studiile trebuie făcute într-un termen care să nu depășească șase luni plus perioada de asistență tehnică care va fi pe toată perioada de proiectare și executare a lucrărilor.

Termenul limită pentru licitație este data de 10 iunie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Lobo

Acum 4 luni

Asistenta tehnica la studiul de fezabilitate??? Asistenta se face doar la executie... Sper ca e o gluma.. Acest Serviciu de Administrare e platit tot din banii nostri, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus