Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Drumarii leagă centura Sibiului de autostrada până la Boița. Breteaua spre Cisnădie închisă două luni

Drumarii leagă centura Sibiului de autostrada până la Boița. Breteaua spre Cisnădie închisă două luni

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță începerea lucrărilor de conectare a centurii Sibiului la autostrada până la Boița.

Conform drumarilor, începând de vineri va fi blocată circulația pe breteaua care asigura ieșirea spre Cisnădie.

”Începând de mâine circulația va fi interzisă pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1 spre DJ106D (ieșirea spre Cisnădie), în zona localității Veștem. Restricția va fi valabilă aproximativ două luni fiind necesară pentru continuarea lucrărilor la nodul rutier care va deservi noul lot de autostradă Sibiu – Boița”, au transmis oficialii DRDP Brașov.

Reamintim că lucrările la tronsonul de autostrada Sibiu-Boița, lotul 1 din autostrada Sibiu-Pitești, se desfășoară conform graficului, constructorul estimând că până la finalul anului, tronsonul va fi deschis circulației.

Secţiunea 1 Sibiu – Boiţa are o lungime de 13,17 km și are termen contractual de finalizare 2023.

Citește și:

VIDEO Cum va arăta autostrada dincolo de Boița. Contract de un miliard de euro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

acolo ese "zona localitatii Mohu"...pana la Vestem mai sunt 4-5 km...daca cei de la drumuri spun o tampenie nu trebuie preluata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus