Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

FOTO – Cum au sărbătorit ziua de 1 iunie copiii angajaților Grupo Antolin din Sibiu

FOTO – Cum au sărbătorit ziua de 1 iunie copiii angajaților Grupo Antolin din Sibiu

Tobogane, înghețată, popcorn, muzică și multă distracție. Așa ar putea fi rezumată ziua de 1 iunie pentru copiii angajaților companiei Grupo Antolin din Sibiu. Pentru a sărbători ziua dedicată lor, reprezentanții companiei au pregătit mai multe activități speciale de care s-au bucurat atât cei mici, cât și părinții.

Curtea companiei Grupo Antolin s-a transformat ieri în loc de joacă și socializare pentru cei peste 130 de copii ai angajaților. Cei mici au venit pentru o zi la locul de muncă al părinților unde au vizitat fabrica și și-au putut satisface curiozitățile despre fiecare piesă și beculeț în parte.

„Ne-am gândit să organizăm acest eveniment deoarece am vrut ca angajații noștri să-și aducă copiii să se distreze, dar în același timp să vadă unde muncesc mami și tati. Ne bucurăm că sunt atât de mulți copii și le-am pregătit mai multe surprize. Ne-am dorit să fie un eveniment în care cei mici să simtă că sunt vedetele zilei, iar părinții lor să se relaxeze și să socializeze”, au transmis reprezentanții Grupo Antolin.

Dans, popcorn, muzică și veselie

Pe lângă  faptul că au putut vizita locul de muncă al părinților, micuții s-au bucurat din plin de fiecare detaliu care le-a făcut ziua de 1 iunie mai frumoasă. S-au distrat pe tobogane, au dansat, au pictat, au mâncat înghețată și popcorn și s-au putut bucura de un spațiu special amenajat pentru fotografii. La final, au primit și câte o piesă făcută de compania  Grupo Antolin, pe care era inscripționat numele lor.

„Astăzi este despre ei, este ziua lor. Ne bucurăm că i-am putut reuni și că se distrează așa frumos împreună. A fost o zi minunată de care s-au bucurat din plin și în același timp și noi ne-am bucurat cu ei”, a spus Nadia, o angajată a firmei.

Despre Grupo Antolin

Grupo Antolin este o companie cu sediul în Burgos, în Nordul Spaniei, un business de familie, care se concentrează pe interiorul automobilului. „Lighting and human machine interface” este divizia care funcționează la Sibiu din anul 2008.

Cu peste 150 de fabrici în lume, Grupo Antolin este una dintre cele mai extinse companii de producție și distribuție de componente auto. În Sibiu, compania s-a dezvoltat începând cu anul 2008 și colaborează cu clienți cunoscuți precum Dacia Renault, Stellantis, Toyota, BMW, Daimler, sau Volskwagen Group.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ionut

Acum 1 an

Nu recomand aceaata firma, bani putini sefi foarte nepasatori , resursele umane nu ajuta cu nimic .
Raspunde

Cristian Comision

Acum 1 an

La acesta firma am avut cea mai mare dezamagire , manageri adusi pe pile ( din cate stiu unul nici liceu nu are ), team leaderi fara viziune, departament HR foarte slab pregatit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus