Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Elon Musk spune că Tesla trebuie să disponibilizeze 10% din personal şi să suspende angajările

Elon Musk spune că Tesla trebuie să disponibilizeze 10% din personal şi să suspende angajările

Directorul general de la Tesla, Elon Musk este pesimist cu privire la evoluţia economiei şi în consecinţă este de părere că producătorul de automobile electrice ar trebui să disponibilizeze 10% din personal, potrivit unui email trimis la nivel intern şi care a fost văzut de Reuters.

Potrivit Reuters, citat de Agerpres, acest email, intitulat "suspendarea tuturor angajărilor la nivel mondial", ar fi fost trimis joi directorilor Tesla.

Zilele trecute, acelaşi Elon Musk a cerut angajaţilor Tesla să revină la munca de la birou, în caz contrar urmând să părăsească firma. "Toată lumea de la Tesla este obligată să fie la birou cel puţin 40 de ore pe săptămână. Dacă nu veţi veni la birou, vom presupune că aţi demisionat", a scris Musk într-un alt email trimis angajaţilor tesla în noaptea de marţi spre miercuri.

Tesla a devenit cea mai valoroasă companie din industria auto prin producţia de masă de automobile electrice şi între timp s-a extins şi pe segmentul bateriilor pentru reţelele electrice şi sistemelor de producţie de energie fotovoltaică.

Elon Musk, care este şi fondator şi director general la compania de rachete SpaceX, precum şi la start-up-ul Neuralink sau la firma de infrastructură The Boring Company, este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la peste 300 de miliarde de dolari.

foto depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 882

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Cu 10% din angajati ar putea demara campania agricola pe Luna.
Raspunde

Bathory

Acum 1 an

Sa vezi cand o da Continental afara 10% din oameni. Atunci panica X_X
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus