Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Incendiu cu degajări mari de fum la o hală din Argeș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Incendiu cu degajări mari de fum la o hală din Argeș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o hală din localitatea Bradu, autorităţile emiţând un mesaj RO-ALERT pentru populaţie din cauza degajărilor mari de fum, scrie Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, focul a izbucnit la un depozit de solvenţi aflat pe drumul 23, în spate la Metro.

La faţa locului se intervine cu 15 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, două ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj CBRN şi o autospecială de salvare de la înălţime.

Pentru localizarea flăcărilor, care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 mp, în sprijinul echipajelor argeşene au fost trimise trei maşini de stingere de la ISU Dâmboviţa, două de la ISU Olt şi una de la ISU Giurgiu, anunţă IGSU.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT, precizează sursa citată.

"Se intervine cu spumă pentru a întrerupe aportul de oxigen în reacţia de ardere. Au fost aduse butoaie cu spumogen pentru alimentarea liniilor de stingere", menţionează ISU Argeş. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 3 luni

Probabil nu primesc nici asigurarea daca autorizația ISU se dovedește falsa.

Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Dna Torop dezinformează la comanda, e vorba de incendiu la Arpechim modernizat de ministrul Videanu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus