Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trei în arest, doi la spital: Bătaie într-un bar din județul Sibiu

Trei în arest, doi la spital: Bătaie într-un bar din județul Sibiu

Cinci sibieni s-au luat la bătaie duminică, 5 iunie, într-un bar din localitatea sibiană Dumbrăveni, doi dintre ei ajungând la spital cu răni serioase.

Ceilalți trei au fost prinși de Poliție și reținuți pentru 24 de ore fiind ”cercetați pentru infracțiuni cu violență  și tulburarea ordinii publice”.

”Trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, la data de 8 iunie de către polițiștii din Dumbrăveni și încarcerați cu sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale Sibiu în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Cei trei bărbați, în vârstă de 32 și doi dintre ei de 39 de ani, domiciliați în Ernea, Hoghilag și Copșa Mică, sunt cercetați penal după ce la data de 7 iunie, doi bărbați din Dumbrăveni au formulat împotriva lor plângeri prealabile sub aspectul săvârșiri infracțiunii de lovire sau alte violențe, prezentând certificate medico-legale care atesta ca au suferit leziuni care necesita pentru vindecare 8-9 zile, respectiv 12-14 zile de îngrijiri medicale, sesizând că la data de 5 iunie, au fost agresați de către cei trei bărbați în incinta unui restaurant din Dumbrăveni.

”În baza plângerilor depuse de victime și a cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, cei trei bărbați au fost reținuți fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au mai spus polițiștii.  

La data de 9 iunie, cei trei au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, fiind dispusă măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile a doi dintre bărbați (cei domiciliați în Ernea, respectiv Hoghilag) și măsura controlului judiciar pentru bărbatul de 39 de ani din Copșa Mică.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Dumbrăveni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1404

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus