Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Strada Lungă intră în lucru timp de 3 săptămâni. Primăria: se va lucra noaptea, șoferii să folosească rute ocolitoare

Strada Lungă intră în lucru timp de 3 săptămâni. Primăria: se va lucra noaptea, șoferii să folosească rute ocolitoare

Primăria Sibiu anunță printr-un comunicat de presă remis sâmbătă TS că strada Lungă va intra în lucrări timp de 3 săptămâni, urmând a se efectua lucrări de înlocuire a asfaltului. Lucrările vor începe de marți, 14 iunie, și se vor desfășura, în mare parte, noaptea, transmit autoritățile.

"De marți, 14 iunie până în 5 iulie, constructorul angajat de Primăria Sibiu pentru efectuarea reparațiilor la străzi va interveni pe strada Lungă, urmând să înlocuiască stratul asfaltic de uzură" se arată în comunicatul amintit. 

Citește și Se închide complet circulația pe podul de pe șos. Alba Iulia timp de o săptămână

Lucrările de frezare a asfaltului vechi și apoi de turnare a noului strat se vor efectua noaptea, nefiind astfel necesară închiderea traficului. De asemenea, pentru a afecta circulația într-o cât mai mică măsură, lucrările se vor efectua pe tronsoane scurte, care să poată fi ocolite mai ușor pe străzile adiacente.

"Chiar dacă lucrările se vor executa în condiții de trafic, vor exista totuși restricții, prin devierea circulației pe o singură bandă. Prin urmare, pentru a evita blocajele, șoferii sunt rugați să aleagă, pe cât posibil, rute ocolitoare", Primăria Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

???

Acum 1 an

Și autobuzul 2 pe unde va circula?
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Aloo , se lucreaza noaptea , autobuzul 2 va circula pe traseul lui obisnuit...
Raspunde

OBSERVATOR

Acum 1 an

Ce rute ocolitoare sa mai folosim? Oare în pandemie cand orasul era pustiu ,nu se putea lucra? Primaria oricum desemnează numai constructorii agreați de ea! Ce licitatii? Ce transparenta? Încredințare directa!
Raspunde

Momo

Acum 1 an

O bila alba la primaria de doi bani, pentru lucrarile de noapte
Raspunde

Bathory

Acum 1 an

Aoleu. Pai si cazanele alea autoutilitare de la Meseriasul care blocheaza vizibilitatea in intersectie unde or sa mai stea parcate daca se asfalteaza?
Raspunde

Ana

Acum 1 an

Nu stiu daca se lucreaza si noaptea dar astazi pe zi,15 iunie, a fost haosul de pe lume pe strada Lunga. Iar termenul de lucrari pe distanta scuta trebuie definit exact, ca astazi pe toata lungimea strazii se lucra printre masinile si autobuzele, care nu mai stiau incotro sa o apuce.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus