Duminică,
14.08.2022
Ploi Scurte
Acum
18°C

Unde plecăm în concediu vara asta cu zbor direct din Sibiu? Prețuri de la 800 până la 6.000 de euro

Unde plecăm în concediu vara asta cu zbor direct din Sibiu? Prețuri de la 800 până la 6.000 de euro

Suntem în plin sezon de vară, iar gândul a început deja să ne zboare la concedii. În acest an, sibienii trebuie să știe că au la dispoziție mai multe destinații de vacanță în care pot ajunge zburând direct de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Astăzi, 11 iunie, a operat deja primul zbor direct către Grecia, Skiathos. Pe lângă această țară, sibienii trebuie să știe că mai au și alte destinații, precum Antalya sau Hurghada, pe care le pot alege pentru concediul de odihnă, tot cu zbor direct din Sibiu.

Agențiile de turism deja au pregătit pachetele speciale pentru sibieni. Cele mai multe sunt sejururi de șapte nopți, al căror preț scade sau crește în funcție de facilitățile care sunt puse la dispoziție.

Primele zboruri directe către Skiathos operează în acest weekend

Aeroportul Internațional Sibiu a anunțat ieri, 10 iunie, că primele zboruri către Grecia vor opera începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă, până în 24 septembrie.

Dacă aleg să meargă în Skiathos, la mijlocul lunii august, de exemplu, cel mai mic preț pe care îl vor plăti doi sibieni pentru un sejur de șapte zile este de 818 euro. În funcție de condițiile hotelului, același sejur poate să coste și 6.000 de euro, arată ofertele agenției Aerotravel.

Turcia, o altă opțiune 

Zborurile spre Antalya operează în perioada 28 mai – 8 octombrie. Dacă vor să ajungă aici în vacanță, sibienii trebuie să aibă în buzunar ceva mai mulți bani decât pentru un sejur în Grecia.

În Antalya, pentru un sejur de șapte nopți, tot la jumătatea lunii august, cel mai mic preț pe care îl vor plăti doi adulți este de 1.010 euro la un hotel de patru stele. La fel ca și sejururile din Skiathos, prețurile pot ajunge la câteva mii de euro, în funcție de facilitățile puse la dispoziție de pachetul ales.

Cât ne costă să mergem în Egipt

Zboruri directe avem și către Hurghada, Egypt. La mijlocul lunii august, cei care doresc să ajungă în această destinație exotică, trebuie să știe că un sejur de șapte nopți, pentru doi adulți, costă aproximativ 1.000 de euro.

La fel ca în cazul celorlalte destinații, prețurile cresc în funcție de preferințele și de facilitățile pe care dorim să le avem.

Ce alte destinații mai putem alege

De pe Aeroportul Internațional Sibiu mai putem zbura în München, Viena, Stuttgart, Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg, Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa și  Veneția Treviso.

Dacă dorim să facem o vizită scurtă acestor destinații, prețurile ajung la câteva sute de euro. Pentru un city break în Viena, Bruxelles sau Veneția, la jumătatea lunii august, plătim de la 250 de euro în sus.

Citește și: Premieră în preferințele sibienilor: Egiptul, pe locul 1 în topul destinațiilor de vacanță

Zboruri noi de pe Aeroportul Sibiu: Vacanță în Skiathos de la 578 de euro pentru două persoane

foto depositphotos.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus