Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Reacția primăriei Sibiu după ce un sibian și-a tăiat cauciucul într-o groapă din oraș: Strada va fi modernizată în întregime

Reacția primăriei Sibiu după ce un sibian și-a tăiat cauciucul într-o groapă din oraș: Strada va fi modernizată în întregime

La câteva zile după ce un sibian își distrugea complet cauciucul într-o groapă apărută pe Calea Șurii Mici, primăria spune că întreaga stradă va fi modernizată complet.

Zilele trecute un sibian a lovit o groapă în timp ce mergea la serviciu, în municipiul Sibiu, rezultatul fiind un cauciuc nou distrus complet.

Evenimentul a avut loc la prima oră, pe Calea Șurii Mici, în zona aflată în vecinătatea benzinăriei, pe sensul de mers spre Sibiu.

janta cauciuc

”Mergeam la lucru la ora aceea și, de obicei, știu groapa și o evit, dar de data aceasta a fost o mașină în fața mea, în ultima clipă mi-am dat seama. Nu aveam viteză pentru că nici nu poți să mergi cu viteză mare pe acest drum, din cauza stării lui. De cum am lovit-o mi-am dat seama că ceva nu este în regulă”, a povestit pentru Turnul Sfatului A.P., șoferul păgubit. Pagubele s-au ridicat la aproximativ 500 de lei.

Bărbatul a sesizat municipalitatea prin intermediul aplicației City App.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, oficialii primăriei dau asigurări că întreaga stradă va fi modernizat complet, până atunci realizându-se reparații punctuale.

”Calea Șurii Mici va fi modernizată în întregime, urmând să se transforme într-un coridor de mobilitate cu bandă dedicată pentru transportul public și piste pentru biciclete. Elaborarea documentației tehnice pentru acest proiect este contractată și în curs.

Până la realizarea acestui proiect amplu, pe Calea Șurii Mici se vor executa in continuare reparații punctuale ale defectelor care apar. Precizăm că defectul în carosabil semnalat de cetățeanul în cauză a fost deja remediat. Ultimele lucrări de plombare pe această arteră au avut loc în luna septembrie a anului trecut”, au explicat pentru Turnul Sfatului reprezentanții primăriei Sibiu.

Important de precizat că a doua o echipă a și asfaltat groapa de la care a pornit totul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Bathory

Acum 1 lună

Un fel de "asezati-va linistiti la locurile voastre". Nu stiu cat de bine i-a iesit celui care a zis asta, dar na...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus