Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

ISU a redeschis punctul de lucru temporar de la Baza Salvamont Cota 2000, pe Transfăgărăşan

ISU a redeschis punctul de lucru temporar de la Baza Salvamont Cota 2000, pe Transfăgărăşan

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a redeschis, joi, punctul de lucru temporar de la Baza Salvamont Cota 2000, pe Transfăgărăşan.

"Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care este pregătit să intervină, la nevoie, pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanţă, iar operaţionalizarea se face în parteneriat cu Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş şi al Instituţiei Prefectului", se arată într-un comunicat al ISU Argeş remis Agerpres.

Conform sursei citate, punctul de lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7C - Transfăgărăşan, inclusiv în zona din judeţul Sibiu, în colaborare cu ISU Sibiu, urmând să funcţioneze în perioada în care circulaţia în zonă este deschisă.

Circulaţia rutieră s-a redeschis de miercuri pe Transfăgărăşan, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Reprezentanţii CNAIR au transmis că au reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curăţarea şi pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme faţă de termenul obişnuit, respectiv 1 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus