Joi,
22.02.2024
Partial Noros
Acum
3°C

Promenada Sibiu reia pentru cel de-al doilea an campania ,,E timpul să dăruim speranță” și se alătură cauzei Fundației Polisano pentru sprijinirea copiilor cu probleme cardiace

Promenada Sibiu reia pentru cel de-al doilea an campania ,,E timpul să dăruim speranță” și se alătură cauzei Fundației Polisano pentru sprijinirea copiilor cu probleme cardiace

1 copil din România se naște cu o malformație congenitală, iar 1.000 de copii mor în fiecare an doar la noi în țară, deoarece nu pot beneficia de tratament specializat. Printre principalele cauze se numără lipsa resurselor umane și finanțarea insuficientă: doar unul din patru copii beneficiază de operație plătită de sistemul național de sănătate.

Pentru a contribui activ la strângerea de fonduri pentru aceștia, Promenada Sibiu reia pentru cel de-al doilea an campania ,,E timpul să dăruim speranță” și se alătură eforturilor de strângere de fonduri ale Fundației Polisano pentru sprijinirea copiilor cu probleme cardiace.

Fiecare bătaie de inimă contează!

În perioada 20 mai – 30 iunie, la cumpărături de minim 100 de lei, Promenada Sibiu donează 20 lei către Fundația Polisano. Centrul comercial își încurajează astfel clienții să facă o faptă bună și să se implice activ în comunitate.

Mecanismul campaniei este simplu: clienții Promenada Sibiu se înscriu în campanie la Info Point, cu orice bon de cumpărături din centrul comercial de minim 100 de lei. Pentru fiecare client înscris în campanie, Promenada Sibiu donează 20 de lei către fundație.

,,Zeci de copii cu inimi bolnave din toată ţara se află pe lista noastră de aşteptare. Din păcate, mulţi dintre aceștia nu au timp să aştepte, astfel că fiecare donație ne ajută să organizăm cât mai repede o nouă sesiune operatorie. Ne bucurăm că alături de parteneri responsabili precum Promenada Sibiu și a tuturor celor ce participă în campanie reuşim să aducem speranţă în vieţile acestor copii” a declarat Cătălina Costache, președintele Fundației Polisano.

Broșa donatorilor

În semn de mulțumire pentru implicare, fiecare client care se înscrie în campanie primește pe loc la Info Point broșa - simbol a campaniei: un accesoriu în formă de inimă, creat și pictat manual cu flori de Nu-mă-uita.

,,Fiecare broșă însemnă o secundă în plus pentru micile inimi care nu au timp să mai aștepte. Ne bucurăm să fim parte dintr-o campanie cu impact atât de mare pentru copiii cu probleme cardiace și îi invităm pe toți cei ce ne trec pragul să se alăture acestui demers!'' au declarat reprezentanții Promenada Sibiu.

Pădurea Faptelor Bune din Promenada Sibiu

În premieră pentru centrele comerciale din România, Promenada Sibiu recreează o pădure în spațiul interior. Ne propunem ca împreună cu vizitatorii noștri să populăm acest spațiu inedit și cu mesaje de încurajare pentru copiii bolnavi. Acestea pot fi citite în „Pădurea Faptelor Bune”, numele generic oferit acestui decor dedicat.

Pentru mai multe informații despre campanie și statusul donatorilor: https://promenadasibiu.ro/evenimente/e-timpul-sa-daruim-speranta-la-promenada-inimilor/

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

Despre Fundația Polisano

Din 2015, Fundaţia Polisano a sprijinit peste 300 copii cu malformaţii cardiace congenitale să beneficieze de intervenţii chirurgicale care le-au salvat viaţa. Majoritatea operaţiilor au fost realizate cu ajutorul unor echipe medicale înalt calificate, benevole, din Anglia, Germania şi Suedia.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Muresan

Acum 8 luni

Bagati apa in fantana! Sa mai trateze spitalul si pro bono, ca incaseaza destui bani de la alti nefericiti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus