Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Primul partener oficial al FC Hermannstadt în Liga 1. ”E cel mai bun echipament pe care l-a avut echipa vreodată”

Primul partener oficial al FC Hermannstadt în Liga 1. ”E cel mai bun echipament pe care l-a avut echipa vreodată”

Compania SC Sport Mass SRL din Baia Mare este primul partener oficial al echipei de fotbal FC Hermannstadt în noul sezon de Liga 1.

SC Sport Mass SRL este un distribuitor oficial de echipamente și materiale sportive, având contracte atât cu companii de renume pe plan internațional, cât și cu numeroase cluburi sportive în țară.

”Vom fi parteneri tehnici ai AFC Hermannstadt Sibiu în ediția de campionat 2022/2023 Liga1”, au transmis pe pagina oficială de club reprezentanții firmei.

Astfel, în viitorul sezon al Ligii 1 fotbaliștii echipei FC Hermannstadt vor evolua în echipament Nike de ultimă generație.

”Cu siguranță este cel mai bun echipament pe care l-a avut echipa de la înființare. În cursul zilei de ieri cred că au și ajuns la Sibiu, dacă nu mă înșel, o parte din echipamente. Probabil le-au luat cu ei în Turcia, în cantonament. Pot să vă confirm că echipa va evolua în viitorul sezon în echipament Nike de cea mai bună calitate. Suporterii trebuie să-mi mulțumească domnului Rotar (Claudiu Rotar n. r.) de care ne leagă o veche prietenie și care de mult și-a dorit astfel de dotări la echipă”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentanții companiei SC Sport Mass SRL.

Fotbaliștii FC Hermannstadt, alături de staff-ul tehnic, pleacă astăzi, 18 iunie, într-un stagiu de pregătire în Turcia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Silviu

Acum 1 an

Pacat ca o sa vedem frumosul echipament doar la TV...
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Păi da , că Mediasul e departe rău...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus