Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Coliziune între două autoturisme, în Dumbrăveni. Trei persoane au fost rănite

Coliziune între două autoturisme, în Dumbrăveni. Trei persoane au fost rănite

Două autoturisme au intrat în coliziune, pe strada Tudor Vladimirescu din Dumbrăveni. În urma accidentului, trei persoane au avut nevoie de asistență medicală.

Mașinile erau conduse de un bărbat de 52 de ani din Biertan și unul de 36 de ani din Piatra Neamț. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU și Ambulanței Sibiu. Echipajul de ambulanță a asistat medical un bărbat de 36 ani cu traumatism de sold și o femeie de 43 ani cu traumatism toracic și abdominal.După acordarea primului ajutor, ambele victime au refuzat transportul la spital. Echipajul de pe SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 52 de ani, care este transportat la CPU Mediaș cu traumatism membru inferior și dureri în piept.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus