Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Groapa de pe Calea Cisnădiei a fost reparată, după încheierea lucrărilor la rețeaua de gaz

Groapa de pe Calea Cisnădiei a fost reparată, după încheierea lucrărilor la rețeaua de gaz

După ce zilele trecute s-a spart asfaltul în zona Penny Market din Calea Cisnădiei pentru lucrări la rețeaua de gaz, iar mai multe mașini au avut de suferit după o zi ploioasă, drumul a fost renivelat.

Mai mulți șoferi au avut de furcă cu o groapă apărută în carosabil pe Calea Cisnădiei, chiar la intersecția cu strada pe care se află Penny Market. Drumul a fost stricat de societatea de gaz, pentru a se efectua o intervenție la rețea.

În data de 12 iunie, situația a fost semnalată de reporterul TS pe aplicația Sibiu City App, întrucât la vremea respectivă groapa era acoperită de apă și nu era semnalizată corespunzător. Sesizarea a fost raportată ca soluționată la finalul săptămânii trecute, lucru vizibil chiar pe strada cu pricina – groapa din asfalt a dispărut, întrucât lucrările la rețea au fost încheiate.

„Referitor la sesizarea dumneavoastră vă comunicăm că s-a finalizat definitiv refacerea carosabilului, conform prevederilor H.C.L. 176/2017. Vă mulțumim pentru utilizarea acestei aplicații și vă dorim o zi bună!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții aplicației Sibiu City App.

Vă reamintim că în data de 9 iunie s-a efectuat o intervenție de urgență la rețeaua de gaz de către SC Delgaz Grid SA. În perioada intervenției, zona de carosabil afectată a fost adusă provizoriu la un stadiu carosabil, pentru a nu afecta fluența circulației, au transmis la vremea respectivă reprezentanți ai municipalității sibiene.

Citește și VIDEO-Proaspăt modernizată, pe Calea Cisnădiei deja a apărut prima groapă. Lucrări la rețeaua de gaz

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus