Duminică,
14.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Incendiu la o cabană din Râu Sadului. 52 de persoane s-au autoevacuat

Incendiu la o cabană din Râu Sadului. 52 de persoane s-au autoevacuat

Pompierii sibieni au intervenit azi-noapte pentru a stinge focul care a pornit la o cabană în localitatea Râu Sadului, azi-dimineață.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4. Pompierii militari ai detașamentului Sibiu și ai punctului de lucru Șelimbăr au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

La fața locului incendiul se manifesta generalizat la acoperișul cabanei pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Pompierii au intervenit prompt pentru a limita extinderea incendiului și pentru a salva bunurile materiale existente în interior, iar în sprijinul acestora au venit și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de UrgențăRâu Sadului, dar și echipajul de permanență de la Electrica.

Înainte de sosirea forțelor la locul intervenției, 52 de persoane s-au autoevacuat (49 de copii și 3 adulți), fără a necesita îngrijiri medicale.

În urma incendiului, a ars în totalitate acoperișul și etajul superior al cabanei a fost afectat de apă în proporție de 90%. Pompierii au salvat mai multe electrocasnice și alte bunuri materiale din interiorul cabanei.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Vasile

Acum 1 lună

Oare cand vor face ISU controale pe bune la toate "cazarile" din judet? Cand se va intampla o tragedie, doar? Sa fie inchise toate pensiunile pline de improvizatii!
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Fochistii ISU stau de priveghi
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Pe vremuri, pompierul comunei verifica si casele de chirpici daca au elemente de stopare a focului, tabla sub gura sobei, cosul izolat de materialele inflamabile, distantele pana la claile de fan si grajduri, etc, si amenda daca la al doilea control nu se remediau neregulile gasite. Rareori intr-o comuna se intampla sa ia foc o casa. Era nenorocire mare daca ardea o casa si ramane familia cu copii sub cerul liber. Astazi, pompierii militari provoaca ei incendii pentru a avea interventii si primii prime.
Raspunde

Dabija

Acum 1 lună

care ora 4 tovarasi ca doar la 6 au iesit copiii. patron Banea Ioan Viorel one 4 4 five 88 4 five one 0. mosulica te cauta Aiudul

Raspunde

Dabija

Acum 1 lună

panouri pe cabana. aer conditionat prinse sub terasa de lemn...doar o minune
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus