Sâmbătă,
13.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

VIDEO Un incendiu a distrus 120 mp din acoperișul unei case din Gârbova

VIDEO Un incendiu a distrus 120 mp din acoperișul unei case din Gârbova

Un incendiu produs la mansarda unei case din localitatea Gârbova a distrus aproximativ 120 de mp din acoperiș. Din fericire nu au fost semnalate victime. Cauza probabilă de izbucnire a focului a fost determinată de efectul termic al coșului de fum din camera centralei termice care nu era protejat corespunzător.

Pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Sibiului au intervenit de urgență în localitatea Gârbova cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la o casă, transmit reprezentanții ISU Sibiu. De asemenea a fost solicitată o autospecială de stingere din cadrul ISU Alba, Secția Sebeș.

La fața locului incendiul se manifesta la acoperiș și mansardă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Incendiul a fost lichidat fără să afecteze întreaga casă și nici casele din vecinătate.  

În urma incendiului a ars acoperișul casei, pe o suprafață totală de 120 mp și de asemenea a fost afectată mansarda acesteia. Cauza probabilă de izbucnire a focului a fost determinată de efectul termic al coșului de fum din camera centralei termice care nu era protejat corespunzător. Din fericire nu au existat victime.

incendiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Ardeți liniștiți, pompierii stau de priveghi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus