Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Masinile de taiat legume, echipamente HoReCa extrem de utile in restaurantele mari!

Masinile de taiat legume, echipamente HoReCa extrem de utile in restaurantele mari!

Printre criteriile dupa care clientii evalueaza un restaurant, extrem de importanta este rapiditatea servirii. Oricat de gustoasa ar fi mancarea, o parte din savoarea ei se pierde in momentul in care o astepti timp indelungat.

In consecinta, restaurantele mari, cu un flux crescut de clienti, investesc in echipamente HoReCa menite sa automatizeze procesul de preparare a alimentelor. Astfel, munca este eficientizata, iar mancarea ajunge mai repede pe mesele clientilor, spre satisfactia acestora.

echipamente bucătărie

Iata care sunt unele dintre cele mai utile aparate in bucataria unui restaurant de mari dimensiuni!

- un mixer vertical profesional garanteaza rezultate excelente cu efort minim si contribuie esential la scurtarea timpului de servire;

- feliatoarele profesionale sunt echipamente HoReCa destinate taierii egale si uniforme a mezelurilor, garantand precizie si rapiditate, in cele mai bune conditii de siguranta pentru utilizator,

- cutterele permit taierea sau omogenizarea in cel mai scurt timp a diferitelor amestecuri;

- masinile de ambalat in vid pot sa sigileze orice punga de plastic rapid si in conditii de maxima siguranta;

- un aparat sous vide garanteaza, datorita tehnologiei de ultima generatie, o calitate desavarsita a alimentelor gatite;

- masinile de tocat carne profesionale sunt echipamente HoReCa extrem de rezistente in timp, care asigura un ritm sustinut al activitatii, oferind cea mai mare productivitate posibila;

- un blixer, cunoscut si sun numele de blender mixer, combina atributiile si calitatile unui bender cu cele ale unui mixer de ultima generatie;

- cuvele din inox Gastronorm sunt ideale pentru transportul si depozitarea igienica a alimentelor, atat inainte, cat si in timpul prepararii.

De ce este indispensabila o masina de taiat legume?

O categorie de echipamente HoReCa esentiale pentru prepararea rapida si in cele mai bune conditii a mancarurilor este reprezentata de masinile de taiat legume si de curatat cartofi.

Aceste dispozitive asigura o productivitate ridicata in bucatariile profesionale, scurtand considerabil timpul necesar pentru procesarea legumelor in diferite forme si dimensiuni, conform retetelor sau imaginatiei maestrului bucatar. Productivitatea lor este impresionanta, putand sa ajunga chiar si la 300 de kilograme pe ora.

La randul ei, o masina de curatat cartofi asigura o curatare usoara si rapida si, datorita structurii din otel inox, este extrem de rezistenta.  Capacitatea cuvei este cuprinsa intre 5 si 20 de kilograme, iar productivitatea variaza intre 150 si 500 de kilograme pe ora, suficient chiar si pentru cele mai aglomerate restaurante.

Printre cele mai apreciate echipamente HoReCa de acest tip se afla o masina de taiat legume cu 5 discuri, oferita de prestigioasa companie germana Virtus Group GmbH. Alimentata cu curent electric, lucreaza cu 300 de rotatii pe minut si are o productivitate de 300 de kilograme pe ora. Realizata din aluminiu anodizat, este demontabila pentru o curatare usoara. Este echipata cu o gama diversa de discuri, pentru taiere in diferite forme: de 2 si 4 milimetri pentru taiere si julienne de 3, 4 si 7 milimetri. Cu greutatea neta de 25 de kilograme, are urmatoarele dimensiuni: lungime de 240 de milimetri, latime de 500 de milimetri si inaltime de 450 de milimetri.

Datorita alegerii inspirate a unor echipamente HoReCa performante, multumirea clientilor se va reflecta rapid in profiturile obtinute de compania pe care o detineti sau o administrati!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus