Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Se deschide ștrandul din Cisnădie. Program și prețuri

Se deschide ștrandul din Cisnădie. Program și prețuri

Reprezentanții primăriei Cisnădie anunță că începând de mâine, 22 iunie, ștrandul din Cisnădie este deschis pentru sibeinii și turiștii care vor să scape de căldură și să se răcorească.

Ștrandul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 10 până la ora 19:30.

„Îi așteptăm pe sibieni și pe turiști să se răcorească. Vremea este călduroasă și ne dorim ca sibienii, dar și turiștii să vină la ștrand și să se relaxeze, mai ales în aceste zile când vremea este atât de călduroasă. Ștrandul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 10 până la ora 19:30”, au transmis reprezentanții primăriei Cisnădie.

Cât plătim pentru o zi de relaxare la ștrandul din Cisnădie

Cei interesaţi să vină la ştrandul de la Cisnădie, situat vizavi de Parcul Măgura, trebuie să știe că prețul pentru un adult este de 20 de lei pe zi, iar copiii, elevii și studenții vor plătii cinci lei pe zi. Pentru cei care doresc să închirieze un şezlong, preţul este de 5 lei pe zi.

Situat în incinta bazei sportive multifuncţionale din Cisnădie (vizavi de Parcul Măgura), ştrandul are două piscine, una pentru adulţi (35x10 metri) şi una pentru copii (16x7 metri), dar şi de spaţii unde se poate sta la plajă. Bazinul pentru copii este dotat cu tobogane, unde prichindeii se pot juca. 

Citește și: Ce piscine sunt deschise în Sibiu și cât costă să ne răcorim

Sursă foto: Primăria Cisnădie/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus