Vineri,
01.07.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

A doua ”dublă de aur” în 50 de ani: David Popovici câștigă a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație

A doua ”dublă de aur” în 50 de ani: David Popovici câștigă a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație

După ce în prima zi a săptămânii a câștigat aurul la proba de 200 de metri liber, David Popovici a terminat primul și cursa de 100 de metri liber.

Copilul-minune care readuce în fața românilor apetitul pentru sport și competiții sportive, David Popovici, a reușit dubla la campionatele organizate zilele acestea la Budapesta, o performanță care a mai fost realizată o singură dată în istorie. După cum remarcă cei de la Gazeta Sporturilor doar în 1973 americanul Jim Montgomery a mai reușit să câștige și proba de 200 de metri și cea de 100 de metri liber.

David Popovici a terminat cursa după 47:58 secunde, fiind urmat de Maxime Grousset (Franța) și pe Liendo Edward (Canada) pe care i-a întrecut la final de cursă.

Citește și David Popovici, campion mondial la înot. „România e mândră de tine”

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus