Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Tir cu arcul, foc de tabără, karaoke și drumeții gratuite pentru copiii din Sibiu. „Vom experimenta frumusețea vieții de altădată”

Tir cu arcul, foc de tabără, karaoke și drumeții gratuite pentru copiii din Sibiu. „Vom experimenta frumusețea vieții de altădată”

La începutul lunii iulie, Naturfestival, un eveniment organizat la Săliște aduce mai multe activități speciale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-15 ani. Activitățile dedicate acestora sunt grupate într-un festival al copilăriei pe care organizatorii îl numesc Dodecaedru.

DODECAEDRU transformă micuții în adevărați haiduci prin activități precum campare cu cortul sau cu rulota, pat de fân, bibliotecă din fânar, tir cu arcul, volei, badminton, skandenberg, tenis de masă, activități de orientare sportive, dodgeball, cross/ștafetă, foc de tabără și karaoke. De asemenea, copiii se vor putea bucura de Poteca Soarelui, printr-o drumeție magică, urmată de un picnic cu preparate delicioase și aer proaspăt.

„La NATURFESTIVAL privim lumea prin ochi de copil și vedem doar minuni, de aceea am creat DODECAEDRU, un festival al copilăriei, care se desfășoară în perioada 4-8 iulie, în Săliște, județul Sibiu și cuprinde activități sportive pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-15 ani. Săliște este un loc de poveste, care păstrează intacte tradițiile românești. Aici, copiii pot să trăiască experiențe de neuitat, în mijlocul naturii, departe de tehnologie. Noi credem că natura este cel mai bun mod de a învăța totul despre noi și despre lumea care ne înconjoară. Vom învăța ce este grija și ne vom împrieteni cu micuțele animăluțe de casă, pe care le vom hrăni în fiecare zi. Vom experimenta frumusețea vieții de altădată, fără jocuri pe telefon, fără aplicații și fără Internet”, transmit organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Aventură cu participare gratuită

DODECAEDRU este o aventură gratuită care scoate copiii din zona de confort, învățându-I să gestioneze situații de viață, fiind o oportunitate perfectă pentru a se dezvolta, pentru a se distra și pentru a lega noi prietenii.

„Cea mai faină parte este participarea gratuită. Încurajăm responsabilizarea celor mici, de aceea fiecare masă este un ritual. Mâncăm împreună și ne bucurăm de preparate tradiționale, atent pregătite, socializăm, apoi fiecare copil își spală farfuria și se întoarce la joacă”, mai spun organizatorii evenimentului.

Pe tot parcursul activităților micuții vor fi în permanență atent supravegheați. Doritorii se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0740056026, sau la adresa de email naturfestival@gmail.com, acordul părinților fiind obligatoriu.

Fiecare probă are propriul regulament care va fi înmânat părinților în momentul înscrierii.

Natur Festival este un eveniment organizat de Asociația Naturfest care are scop filantropic prin acțiuni caritabile, scop sportiv prin activitățile fizice destinate copiilor, scop gastronomic prin pregătirea celor mai bune preparate tradiționale, scop producător prin promovarea produselor locale și scop cultural prin oferirea de programe artistice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rosu

Acum 6 zile

Cel mai tare haiduc in karaoke era Margelatu. La volei si badminton nu stiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus