Vineri,
01.07.2022
Parțial Noros
Acum
22°C

Royals Hair and Barber Shop, singurul salon din Sibiu cu servicii complete atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Royals Hair and Barber Shop, singurul salon din Sibiu cu servicii complete atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Locul în care atât femeile, cât și bărbații sunt răsfățați și sunt puși pe primul loc. Cam așa poate fi rezumat în câteva cuvinte salonul Royals Hair & Barber Shop, situat pe strada școala de Înot, la numărul 12.

De cinci ani alături de sibieni, salonul continuă să aducă în echipă profesioniști și să colaboreze cu unele dintre cele mai prestigioase firme de produse, care le vor asigura clienților lor rezultatele look-ului dorit și o experiență completă de când pășesc pe ușa salonului și până când ies.

Un loc perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Cu pasiune și dorință de a oferi clienților o experiență cât mai satisfăcătoare și reușită, echipa de la Royals Hair & Barber Shop oferă servicii de hairstyling, cosmetică și îngrijire atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Barber shopul Royals, secțiunea specială a salonului destinată exclusiv pentru bărbați, este locul în care barberii oferă servicii de înaltă calitate, combinate cu produse profesioniste, clienții plecând acasă cu rezultatele pe care și le-au dorit.

„Ce ne-am dorit noi este un salon în care atât bărbații, cât și femeile să beneficieze de servicii de înaltă calitate și să trăiască o experiență frumoasă din momentul în care ne trec pragul și până când pleacă de la noi. Avem servicii de înfrumusețare, de îngrijire și hairstayling pentru doamne și pentru domni”.

Iulia, noua membră a echipei

De puțin timp, echipa salonului s-a mărit. Celor prezenți deja aici li s-a alăturat Iulia Uscatu, sibiancă cu peste 20 de ani de experiență în tot ceea ce înseamnă hairstyling.

Iulia a avut mai multe saloane în Sibiu, iar de puțin timp sibiencele care doresc să se lase pe mâinile ei o pot găsi la salonul de pe strada Școala de Înot. „De puțin timp mi-am găsit locul aici. Clientele mele din Sibiu mă cunosc, dar mi-a plăcea ca toată lumea să vină cel puțin o dată aici ca să ne cunoască și să profite de serviciile noastre”, spune Iulia.

Tendințele în materie de hairstyle în această vară

Tendințele în acest an în ceea ce privește culorile de păr la femei merg pe nuanțe pale, în principiu, dar dacă clientele își doresc și altceva, Iulia este aici ca să le sfătuiască.

„Tendința în acest an merge spre culori calde, pale. În ceea ce privește tipul de tunsoare, se merge de asemenea pe cât se poate de natural, foarte mult pe păr tuns drept. Bineînțeles, dacă clientele sunt mai îndrăznețe și doresc alte culori spectaculoase sau tunsori mai ieșite din tipare, suntem aici împreună și ne sfătuim, și, în funcție de fizionomia lor, alegem ceea ce li s-ar potrivi mai bine”, spune Iulia.

Pe cei de la Royals Hair & Barber Shop îi găsiți pe strada Școala de Înot, la numărul 12, de luni până vineri, între 10 – 20 și sâmbătă între 9-17, la numărul de telefon 0771.212.985. Mai multe despre activitatea lor găsiți pe pagina de facebook, dar și pe pagina de Instagram.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus