Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Președintele Iohannis îl decorează pe David Popovici, cu Ordinul Național „Steaua României”. Este cea mai înaltă distincție a statului român

Președintele Iohannis îl decorează pe David Popovici, cu Ordinul Național „Steaua României”. Este cea mai înaltă distincție a statului român

Sportivul David Popovici va fi decorat de președintele Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, anunță Administrația Prezidențială. 

"Președintele României, Klaus Iohannis, îl va decora pe sportivul David Popovici cu cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanțelor extraordinare obținute la Campionatele Mondiale de Natație, care l-au plasat în rândul celor mai buni sportivi ai lumii, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate. Prin talentul, dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât în bazinul de înot, cât și în afara sa, David Popovici a promovat numele țării noastre în întreaga lume. David Popovici este un model pentru tânăra generație și un veritabil ambasador al sportului, iar energia depusă în slujba afirmării înotului pe plan internațional reprezintă un câștig uriaș pentru România. Totodată, Președintele Klaus Iohannis a decis să-l decoreze și pe antrenorul Adrian Rădulescu, cel care a fost tot timpul alături de David Popovici, cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru contribuția remarcabilă în atingerea excelenței sportive", transmite sursa citată.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.

Citește și David Popovici primeşte un milion de lei din Fondul de rezervă al Guvernului

foto David Popovici/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Ce-i in mana nu-i minciuna! Băiatului ii lipsește demnitatea oamenilor decenti ce nu-si murdăresc onoarea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus