Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Paul al României, reţinut la Paris. El fusese condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare

Paul al României, reţinut la Paris. El fusese condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare

Paul Filip al României a fost reţinut la Paris şi urmează să se desfăşoare activităţile procedurale pentru predarea lui în România, a anunţat, luni, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

"Urmare a activităţilor de cooperare internaţională între poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat în Paris Paul Filip al României. În continuare se desfăşoară activităţi procedurale în vederea predării acestuia către ţara noastră", a precizat Bode, citat de Agerpres.

Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) aminteşte că, pe 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Braşov a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii împotriva lui Paul Filip al României, în vârstă de 72 ani, condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul "Ferma Băneasa". 

foto captură Digi24

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Mai degrabă hoț al României.
Raspunde

Fritz

Acum 1 an

Ha ha ha PRINSUL Paul
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 an

Haideti sa ii spunem Lambrino.Paul Lambrino.Nu e nici print nici ales,nimic.O inventie din laboaratoare petroviene ca sa se mai fure legal cate ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus