Joi,
18.08.2022
Parțial Noros
Acum
30°C

Doi fotbaliști de la FC Hermannstadt au luat BAC-ul. „M-am pregătit în două săptămâni”

Doi fotbaliști de la FC Hermannstadt au luat BAC-ul. „M-am pregătit în două săptămâni”

Goalkeeper-ul Călin Grecu și atacantul Cosmin Bucuroiu au lipsit din cantonamentul centralizat din Turcia la care a participat FC Hermannstadt în această perioadă, pentru că au susținut Bacalaureatul. Cei doi au luat note de trecere și echipa transmite că este mândră de ei.

Cosmin spune că cea mai grea probă i s-a părut biologia, pentru că este materia care i-a plăcut cel mai puțin din cele trei avute la BAC, în timp ce lui Călin i-a făcut probleme matematica. „Nu îmi prea plac cifrele lângă litere”, spune acesta din urmă, râzând. „Cea mai grea probă mi s-a părut matematica, pentru că nu o prea înțeleg.”

Atacantul Cosmin Bucuroiu povestește că și-a propus ca pe mai departe să se concentreze pe fotbal. „Probabil o să urmez și o facultate de sport. Sunt mulțumit de nota pe care am obținut-o, dar sigur că se putea mai mult”, spune tânărul absolvent al Liceului Teoretic Ion Barbu din Pitești, profilul mate-info.

cosmin bucuroiu

Cosmin Bucuroiu

Portarul Călin Grecu spune că e foarte mulțumit de nota pe care a luat-o și recunoaște că „am început să măpregătesc mai serios pentru BAC înainte cu două săptămâni ca acesta să înceapă”. Asemenea colegului său de echipă, Călin vrea să dea la facultatea de sport.

„În primul rând vreau să mă concentrez pe fotbal, să mă antrenez cât de mult pot și cât de des, să îmi dedic timpul pentru pasiunea mea și probabil o să merg la facultatea de sport.

Sportivul a fost elev în Constanța la Colegiul Național Mihai Eminescu și a venit în a 12-a la liceul Onisifor Ghibu, în clasa de Șiinte ale naturii, „pentru că se pare că pentru sportivi nu e loc la clasa de sport”.

călin grecu

Absolvent de BAC și la BC CSU Sibiu

Galben-albaștrii se laudă și ei cu un absolvent. Luca Năstruț este jucătorul care anul acesta a participat și a reușit să și promoveze examenul de Bacalaureat. Totodată, Luca își încheie împrumutul la echipa sibiană, care îi mulțumește pentru „sezonul petrecut în galben-albastru”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Partea cu ''facultatea de sport'' m-a dat pe spate! Ar fi o idee buna o Academie de Fotbalisti la Distanta,ceva in genul Spiru Haret da' numai pentru fotbalisti si,eventual, pentru majorete.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus