Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Liliana Coldea a câștigat procesul cu Spitalul CF, după ce a reclamat că unitatea a anulat concursul de manager unde ea era singurul candidat

Liliana Coldea a câștigat procesul cu Spitalul CF, după ce a reclamat că unitatea a anulat concursul de manager unde ea era singurul candidat

Fostul manager al Spitalului Județean și al celui CF, Dr. Liliana Coldea a câștigat procesul intentat administrației Spitalului CF care a anulat concursul pentru angajarea unui nou manager. Decizia a fost dată de judecătorii Tribunalului Sibiu și nu este definitivă, unitatea spitalicească putând face recurs.

Turnul Sfatului a trimis, la acea dată, o solicitare către Ministerul Transporturilor pentru a afla motivul anulării, iar răspunsul a fost: „un viciu de procedură”, fără a fi date și alte detalii.

În luna iulie a anului trecut dr. Liliana Coldea a dat în judecată și Spitalul Județean, obiectul procesului fiind „litigii de muncă”.

„Admite acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamanta CL, în contradictoriu cu pârâtul SGCF Sibiu, şi, în consecinţă: Anulează Hotărârea nr. 10/16.08.2021 a CA al Spitalului SGCF Sibiu. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 7002 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Sibiu, sub sancţiunea nulităţii”, se anunță în minuta din 27 iunie.

Citește și: Concursul pentru postul de manager de la Spitalul CFR Sibiu a fost anulat. Dr. Liliana Coldea era singurul candidat

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Norm

Acum 1 an

Inca nu e clar pentru toată lumea că, dacă deranjezi factorii politici ești mazilit și executat pe toate direcțiile? Coldea a deranjat pilele Ralucăi Turcan la Spitalul Județean, le-a lovit interesele și de acolo a plecat tot. Începând de la demisia forțată de presiunile din partea Turcanei și controlul cu dedicație, prietenii știu cum s-a lucrat acolo!
Raspunde

Cârțan Ion

Acum 1 an

Din nefericire am fost cazat in cocina asta de spital in perioada primului an de covid. M-am interesat sa vad cine a fost manager al spitalului si cine credeti ca a fost? Dn. dr. poate in timpul facultatii a prestat cursurile de medicina veterinara, spitalul arata ca un grajd! "Gripa porcina" poate cauza bola si la oameni, spitalul este pregatit, isi poate trata pacientii ca pe porci! Imi asum vina daca gresesc si intre timp s-a schimbat ceva acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus