Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Lacurile de la Ocna Sibiului, vizitate de mii de turiști. Cât costă să ne bălăcim

Lacurile de la Ocna Sibiului, vizitate de mii de turiști. Cât costă să ne bălăcim

În această perioadă, lacurile naturale sărate de la Ocna Sibiului au devenit principala atracție a județului. Sibienii și turiștii care își doresc să se răcorească găsesc lacurile deschise zilnic, iar tarifele sunt neschimbate față de anul anterior.

Weekend-ul trecut lacurile au avut peste 5.000 de vizitatori, iar în timpul săptămânii sunt vizitate zilnic de peste o mie de oameni. „Oamenii caută să se răcorească. Vin oameni din toată țara, inclusiv din Constanța am avut weekend-ul trecut, atunci când la Ocna au făcut baie peste 5.000 de persoane. În timpul săptămânii, avem zilnic în jur de 1.000-1.200 de vizitatori”, a spus Ionuț Costea, administratorul lacurilor sărate de la Ocna Sibiului, pentru Turnul Sfatului.

Cât plătim ca să ne bălăcim 

Din 11 iunie până în 28  august, între orele 7.00 - 18.00, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18.00 - 20.00, un bilet pentru adult va costa 15 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 29 august până în 4 septembrie, între orele 7.00 - 18.00, un adult va plăti 20 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 10 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18.00 - 20.00, un bilet pentru adult va costa 10 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Muresan

Acum 1 an

Scump, foarte scump! Si ce ofera? Manele si gogosi (gogosile contra cost, desigur)>
Raspunde

Stoica

Acum 1 an

Scump pentru pensionari chiar dacă există diferite tipuri de abonament ! Toți vor să facă profit repede ! Uită că se plătește: transportul, cazarea, alimentația !

Raspunde

John

Acum 1 an

Drumul pana acolo între Sura Mică și Ocna Sibiului este o bătaie de joc. Sunt 10 șanțuri care traversează drumul și efectiv cât ai merge de încet tot îți rupi masina. Ce e mai trist ca săptămâna asta nu a lucrat nimeni. Mulțumim Consiliu Județean Sibiu condus de vajnici liberali !

Raspunde

Calator prin tara

Acum 1 an

Am fost si la " Marea din ardeal " ca si Marea din Constanta mi-a lasat acelasi gust ,din pacate amar. Drumul lasat in paragina cu santurile care traverseaza soseaua ,chiar nu vede nimeni si nimeni nu are o galeata de bitum? Iar la lacuri ? ... jenant ,la inceput de sezon sezlonguri rupte,nu puteau planta gazon au lasat pamint arid iar intrarea in apa aceeasi de acum 150 de ani,nici macar o vopsea nu au avut. In schimb preturi de locatie de extra lux. Ma intreb ,chiar nu va intrebati de ce oamenii isi aduc in bagaje si bere si apa si suc si mincare? Chiar e asa greu sa intelegi ......? Intr-un cuvint ,de evitat Ocna Sibiului , platesti un pret care nu face ..... pacat ,pe ce a lasat Dumnezeu ,astia fara efort iau bani multi ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus