Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Biciclist rănit grav după ce a fost lovit aseară de mașină, în apropiere de Brateiu

Biciclist rănit grav după ce a fost lovit aseară de mașină, în apropiere de Brateiu

Un bărbat de 45 de ani a ajuns aseară la spital, în stare gravă, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce se deplasa pe bicicletă.

Accidentul s-a petrecut pe DN 14, în afara localității Brateiu, aseară în jurul orei 22:48. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un șofer de 26 de ani, domiciliat în Șmig, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, având direcția de deplasare Mediaș-Sighișoara, a intrat în coliziune cu o bicicletă, condusă în aceeași direcție, de un bărbat de 45 de ani, din Dupuș. Biciclistul a fost rănit grav în urma accidentului rutier, fiind transportat la Spital.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus