Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Un an de Oblio DISCOUNTER. Sibienii sunt așteptați cu un cadou special la aniversare

Un an de Oblio DISCOUNTER. Sibienii sunt așteptați cu un cadou special la aniversare

Magazinul Oblio DISCOUNTER, de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 197A,  împlinește un an în acest final de săptămână. Sibienii sunt așteptați să sărbătorească alături de reprezentații magazinului și să se bucure de surprizele speciale dedicate lor.

Oblio Discounter și-a deschis porțile anul trecut, în 1 iulie, atât cumpărătorilor finali, cât și revânzătorilor, promițând prețuri avantajoase la produsele pe care le comercializează: băuturi, produse food, produse non food – detergenți, produse cosmetice, hârtie igienică, produse pentru curățenie; congelate, hrană pentru animale etc. După un an de la deschidere, se mândrește cu faptul că este probabil magazinul cu cele mai mici prețuri din Sibiu, la majoritatea produselor.

Surprize pentru sibieni în 1 și 2 iulie

La împlinirea unui an de la deschidere, toți cei care vor trece pragul magazinului sunt așteptați cu un cadou și sunt invitați să se bucure de atmosfera completată de dulciurile și băuturile aniversare.

„Sărbătoreşte alături de noi aniversarea de un an a magazinului şi vino la cumpărături în 1 și 2 iulie, iar noi îţi oferim cadou o rolă mare de prosop de hârtie Oblio produsă de fabrica Oblio, firma mamă a magazinului Oblio Discounter. În plus, ca să sărbătorim cum se cuvine, te așteptăm cu ceva dulce şi cu băuturi aniversare”.

Produse reduse, în medie, cu 25% - 30% față de alți retaileri

Robert Țăpuc, directorul general al companiei, explică faptul că Oblio Discounter oferă produse reduse, în medie, cu 25% - 30% față de alți jucători din retail. Acest lucru se datorează costurilor mici, dar și achizițiilor avantajoase prin cele două propuneri de prețuri, unul per bucată, iar altul multiplu de produse, de regulă pentru baxuri.

Magazinul Oblio Discounter se află la ieșirea din Sibiu spre Agnita și are o suprafață de vânzare de 1.600 de metri pătrați, pe lângă spațiul de depozitare pentru distribuția companiei. De altfel, conceptul de magazin al Oblio este unul simplu, în linie cu decorul de depozit, cu produsele așezate pe rafturi, baxuri sau paleți. În luna mai, Oblio Discounter a fost declarat magazinul lunii de către revista Magazinul Progresiv.

Oblio Discounter, focus pe zona non-food

Când vine vorba despre sortimentație, Robert Țăpuc punctează că aceasta este „una de discounter, în primul rând”, cu un maxim de 6.500 de produse. „Am pus accent mare pe zona de non-food, acolo avem producție proprie și, prin urmare, o experiență mai mare, cât și pe partea de consumabile de hârtie. Am vrut să ne diferențiem, să fim foarte buni pe acest segment, prin urmare am alocat un spațiu generos acestei părți în magazin, de 40% din totalul suprafeței, dublu față de cât alocă în mod normal un retailer”, explică directorul Oblio Discounter.

Ca planuri de viitor, modelul retailerului Oblio Discounter, care propune prețuri avantajoase, urmează să fie extins și în Târgu Mureș în vara acestui an. 

Oblio DISCOUNTER este situat pe str. Ștefan cel Mare, nr. 197A, lângă Fan Courier. Pentru detalii referitoare la magazinul din Sibiu puteți accesa pagina de Facebook Oblio Discounter.

Programul magazinului este de luni până vineri între orele 7-20 și sâmbătă între orele 8-16.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus